Противовъзпалителен сироп - Суметролим

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Re: Противовъзпалителен сироп

Мнениеот mamavladi » 07 Юни 2012, 10:22

Благодаря ви, момичета, страхотни сте, благодаря за подкрепата и съветите! Мишито вече е по-добре, но нослето му продължава да е запушено и сериозно започва да ме притеснява. Няма температура, няма сополки, но все така не може да диша през носа. Мисля да си поискам направление от педиатърката и да го заведа на уши-нос-гърло, защото нито капките ни спасиха, нито бабините рецепти :? Много е крив и вече започвам да си мисля, че пак ни тормозят зъбките. Кътниците отдавна пробиха, но нали растат поетапно, не знам вече къде греша и как да процедирам.
mamavladi

Мнениеот bobito » 08 Юни 2012, 09:48

Ние сме пили сиропа на Есберитокс и страшно бързо ни помогна. Спря и кашлица, и сополи, и всичко... Доволна съм от противовъзпалителните сиропчета, защото не веднъж са ни избавяли от антибиотика - какво повече да искам :roll:
bobito

Мнениеот zan-zan » 21 Юни 2012, 10:46

Сиропа Суметролим не е ли нещо като бисептол, по-тясно спектърен антибиотичен сироп? И моята щерка го е пила, но той помага, ако инфекцията се хване съвсем в началото. Педиатърката ни го изписа, заедно със сиропа за кашлица Флудитек, защото и той спомага за прочистването на горните дихателни пътища. Но трябва да се дава не по-малко от 6-7 дни, иначе няма никакъв ефект :idea:
zan-zan

Мнениеот mamavladi » 21 Юни 2012, 13:27

zan-zan написа:Сиропа Суметролим не е ли нещо като бисептол, по-тясно спектърен антибиотичен сироп? И моята щерка го е пила, но той помага, ако инфекцията се хване съвсем в началото. Педиатърката ни го изписа, заедно със сиропа за кашлица Флудитек, защото и той спомага за прочистването на горните дихателни пътища. Но трябва да се дава не по-малко от 6-7 дни, иначе няма никакъв ефект :idea:

Да, нещо като антибиотик е Суметролима, но не точно :roll: За съжаление на нас не успя да ни помогне, въпреки, че отидохме съвсем в началото на преглед. Не казвам, че по принцип не помага, просто при нас така се случи.
mamavladi

Предишна

Назад към Лекарства