Игрите могат да доведат и до смърт, ако прекалиш!

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Игрите могат да доведат и до смърт, ако прекалиш!

Мнениеот Tanakas » 14 Юни 2012, 11:08

Игрите винаги са били едно от големите развлечения на човека. Има много вида игри, било то FPS (First Person Shooter), MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) или просто някоя флаш игричка в нета.

Игрите, обаче, понякога са твърде пристръстяващи. Те могат да накарат човек да ги играе с часове, в някои случеи дори и дни, без да спира. Имало е даже и смъртни случеи в които хора са умирали от твърде много игране пред компютъра.

Аз лично, в свободното си време обичам да цъкам с някой приятел, защото понякога тези игрови сесии са незабравими.

А Вие какво мислите за игрите? Играете ли, и ако да, на какво?
Tanakas

Re: Игрите

Мнениеот Снежана » 14 Юни 2012, 11:24

Tanakas написа:Игрите винаги са били едно от големите развлечения на човека. Има много вида игри, било то FPS (First Person Shooter), MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) или просто някоя флаш игричка в нета.

Игрите, обаче, понякога са твърде пристръстяващи. Те могат да накарат човек да ги играе с часове, в някои случеи дори и дни, без да спира. Имало е даже и смъртни случеи в които хора са умирали от твърде много игране пред компютъра.

Аз лично, в свободното си време обичам да цъкам с някой приятел, защото понякога тези игрови сесии са незабравими.

А Вие какво мислите за игрите? Играете ли, и ако да, на какво?

Опази Боже от такава смърт, но не смятам, че това са смъртни случаи със зрели хора. По мое мнение пристрастяването към компютърни игри е привилегия на тинейджърите. Ако си зрял мъж или жена и имаш куп служебни или домашни задължения последното, което ще ти се прави е да играеш на игрички!
Снежана

Re: Игрите

Мнениеот geriva » 21 Фев 2013, 13:06

Играя-Белот онлайн. Голям купон се заформя.Имала съм случаи по цели нощи не мога да стана от компютъра. :D
Сега си имам ден от седмицата, в който да си доставя това удоволствие.
geriva

Re: Игрите могат да доведат и до смърт, ако прекалиш!

Мнениеот dejavu » 29 Окт 2013, 15:20

За щастие никога не съм си падала по игри. Правя всичко друго в нета, но не си губя времето в нещо, което е напълно безсмислено!
dejavu

Мнениеот annydance » 21 Ное 2013, 16:56

Но за някои това е шанс да избягат от заобикалящата ги реалност и играят, та пушек се вдига!
annydance

Мнениеот rado84 » 19 Яну 2014, 17:36

dejavu написа:За щастие никога не съм си падала по игри. Правя всичко друго в нета, но не си губя времето в нещо, което е напълно безсмислено!

Безсмислено не е в никакъв случай. Игрите са начин за разтоварване на напрежението и начин да се откъснеш от сивото ежедневие и изобщо от действителността. За мен игрите са начин да релаксирам след кофти ден или някой ми полази по нервите прекалено дълго - в такъв случай или трябва да си пусна музиката до дупка и да играя игра, или да почупя от бой въпросния индивид. В един случай игрите дори ми помогнаха да не мисля за бившата, след като ме заряза заради кариеризъм, който всъщност така и не се случи. Затова и компютърът ми е тунингован спрямо изискванията на игрите, които играя.
За мен е далеч по-безсмислено да дадеш 1000-2000 лв. за геймърски компютър, а да го ползваш само за идиотския фейсбук, някакви малоумни флаш игрички в него и евентуално - празни приказки по скайп. Такива гаври с хардуера съм виждал много, за съжаление.
You better wake up and face the heartache you’ve felt
You better stay strong when love’s gone
At the Heartbreak Hotel
Аватар
rado84

Мнениеот Snejna » 03 Дек 2014, 14:20

Все още ми се струва, че хората са много затворени в това отношение! :) Лошо няма да се играят игри, това главно го правят мъжете, удоволствието, което изпитват е същото, което изпитват жените, когато се лакират или отидат на фризьор ;)) На мен не ми пречи да се играе, важното е всеки да се чувства добра, вместо да се напряга от задълженията и си някой ден да се стигне до събиране на багажа хаха :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Burborino » 03 Дек 2014, 15:56

За съжаление историята знае и смърт на зрели хора, които са играли игри до пълно изтощение. Наскоро гледах даже в едно предаване за хора, които са умрели по странни начини и имаше точно такъв показан случай. Един мъж играл играта си много дълго време без да се храни, без да пие вода и без почивка и накрая просто паднал мъртъв от изтощение. И казаха, че се срещат и други такива случаи. Мисля си обаче, че това е крайност. Със сигурност не се случва толкова често.
Няма нищо лошо в игрите стига да са с мярка. Аз обичам да играя куестове, харесвам и FPS, но не се справям особено добре :) Играя много рядко.
Мъжът ми обича симулатори, но и той играе рядко.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Snejna » 04 Дек 2014, 10:14

На последното световно - тази година 2014, някакъв японец ако не се лъжа не спал с дни наред, за да гледа световното и да ходи на работа, изхода бил фатален. :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Rali_hr » 08 Дек 2014, 14:37

Snejna написа:На последното световно - тази година 2014, някакъв японец ако не се лъжа не спал с дни наред, за да гледа световното и да ходи на работа, изхода бил фатален. :roll:

Е, това не мога да го повярвам! Истина ли е това?! :shock:
Аватар
Rali_hr

Следваща

Назад към Хоби и развлечения