valiart написа:Аз съм пила Мерц дражета. Доволна съм, няма лошо да се направи един курс с тях.
Margo написа:valiart написа:Аз съм пила Мерц дражета. Доволна съм, няма лошо да се направи един курс с тях.
Колко време ги пи и имаше как се почувства? Коса, кожа, нокти?
Margo написа:valiart написа:Аз съм пила Мерц дражета. Доволна съм, няма лошо да се направи един курс с тях.
kriskiss2001 написа:Ти си красива и без мерц. Виждам, че ги пиеш профилактично, а иначе нямаш нужда от тях
valiart написа:Margo написа:valiart написа:Аз съм пила Мерц дражета. Доволна съм, няма лошо да се направи един курс с тях.
Пих ги в рамките на един месец сутрин и вечер. Реших да ги взема просто профилактично, нямах конкретни причини. Решението ми беше продиктувано от задаващия се период на обичайната пролетна умора. С края на зимата, началото на пролетта, се засилва косопада, кожата е малко стресирана от изминалите студени месеци и реших да си вема нещо, което да подобри състоянието им. Успях да избегна по-засиления косопад и всичко с кожата и ноктите ми беше наред. Човек трябва да взема превантивни мерки най-добре, а не когато дойде проблема да се чуди как да го оправя.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта