Асцендентът и как ни влияе – I част

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Асцендентът и как ни влияе – I част

Мнениеот FramarModRosi » 08 Авг 2013, 15:28

asc.jpg
asc.jpg (15.48 KiB) Прегледано 2638 пъти
АСЦЕНДЕНТ В ОВЕН - Овена е кардинален знак. Ето защо личностите, родени с асцендент в Овен ще бъдат лидери, смели, стремителни, темпераментни, настъпателни и войнствени. Те винаги знаят какво искат и никога не им липсва смелост да го отстояват до последно. Защото тези хора са напористи, самоотвержени, откровени, бързи, и неудържими, при изпълнение на плановете си.

АСЦЕНДЕНТ В ТЕЛЕЦ – Ще ви запленят с естетиката, с която се обличат и държат в обществото, защото обичат изкуството, лукса, изисканата храна и приятните емоции. Но колкото и красив да е външният вид – не бива да забравяте, че Телците са доста себелюбиви и ще направят всичко възможно, за да се обезпечат финансово. Те могат
да бъдат разточителен само в чувствата, които им доставят удоволствие. Хората с асцендент Телец ще обичат скъпите парфюми и луксозни предмети…

АСЦЕНДЕНТ В БЛИЗНАЦИ – Това са неизтощими личности, които са в постоянно движение и все търсят нови контакти. Те са жизнени, но и в състояние да зарежат нещо започнато, за да продължат с нещо съвсем различно. Привлича ги разнообразието и промените. Хората родени с асцендент Близнаци винаги ще се движат, ще говорят, ще преосмислят и ще се стремят да променят…

АСЦЕНДЕНТ В РАК – Те са чувствителни, лесно се обиждат и попадат под контрол на своите чувства. Когато асцендентът е в Рак, можем да очакваме, че тези хора ще се адаптират трудно, ще подхождат с резервираност и съмнение, относно необходимостта от промени, в какъвто й да е смисъл. Но при екстремни обстоятелства, те ще ни изненадат напълно с крайните си решения. Ето защо не бива да ги провокираме до крайност.
FramarModRosi

Re: Асцендентът и как ни влияе – I част

Мнениеот Ginger » 24 Юли 2014, 16:30

Със сигурност асцендентът е едно от нещата, които най-много влияе на характера спрямо зодията, аз както съм огън и вода... няма да ви обяснявам :lol:
Ginger

Мнениеот franky » 01 Авг 2014, 13:58

така е, близнакът е страшно нещо, да не ти е в къщата! :mrgreen: :mrgreen:
franky

Мнениеот Kaya » 06 Фев 2015, 11:35

Ginger написа:Със сигурност асцендентът е едно от нещата, които най-много влияе на характера спрямо зодията, аз както съм огън и вода... няма да ви обяснявам :lol:

Хахах :) Не се обиждай, но досега не съм чула някой да каже, аз съм много скучен, нямам нищо странно и нищо необичайно из зодиите си, демек съм изключение номер едно! :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Rali_hr » 22 Апр 2015, 10:33

Не съм голям почитател на зодиите така и не можах да се убедя, че всичко е общо за всички. Има различни хора. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот analizatorka » 16 Мар 2016, 14:20

Аз даже не знам какъв асцендент съм и как да разбера :shrug:
analizatorka

Мнениеот Rali_hr » 29 Мар 2016, 09:29

analizatorka написа:Аз даже не знам какъв асцендент съм и как да разбера :shrug:

Има сайтове, които изчисляват. Трябва ти точна дата на раждане :lol: :lol: :lol: Това предполагам го знаеш, а уловката е, че ти трябва точния час на раждането ти, той е ключов при определяне на асцендента ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот black » 29 Мар 2016, 10:59

Rali_hr написа:
analizatorka написа:Аз даже не знам какъв асцендент съм и как да разбера :shrug:

Има сайтове, които изчисляват. Трябва ти точна дата на раждане :lol: :lol: :lol: Това предполагам го знаеш, а уловката е, че ти трябва точния час на раждането ти, той е ключов при определяне на асцендента ;)

Кой си знае точния час на раждане?! И майка ми сигурно е забравила, ако не го е записала някъде :grin: . Някога са раздавали при кръщаването едни албумчета, в които се попълва именно такава подробна информация - ръст, тегло, час на раждане, първо зъбче и т.н. Трябва да го изровя, не че е належащо, де :grin: .
black

Мнениеот Rali_hr » 07 Апр 2016, 15:54

black написа:
Rali_hr написа:

Кой си знае точния час на раждане?! И майка ми сигурно е забравила, ако не го е записала някъде :grin: . Някога са раздавали при кръщаването едни албумчета, в които се попълва именно такава подробна информация - ръст, тегло, час на раждане, първо зъбче и т.н. Трябва да го изровя, не че е належащо, де :grin: .

А, не знам, аз си го знам! И моя знам и на брат ми часа знам, знам и на двете деца. :)) Как ще забравя! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 07 Апр 2016, 17:11

И като разбера какъв ми е асцендентът какво ще стане? :mrgreen:
klara

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси