Кои храни предпочитате топли и кои студени и защо?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кои храни предпочитате топли и кои студени и защо?

Мнениеот miron » 27 Мар 2015, 17:42

Явно не съм единствения, който има предпочитания спрямо храната. Оризът разбрах, че бил по-диетичен, когато е студен, което е супер, мога да си ям и да си слабея яко!
miron

Мнениеот kauda » 28 Мар 2015, 12:01

miron написа:Явно не съм единствения, който има предпочитания спрямо храната. Оризът разбрах, че бил по-диетичен, когато е студен, което е супер, мога да си ям и да си слабея яко!

Де това щастие, но покрай студения ориз със сигурност ще трябват и още много други фактори. :)
Аватар
kauda

Мнениеот Pipilota » 12 Яну 2016, 11:24

kauda написа:
miron написа:Явно не съм единствения, който има предпочитания спрямо храната. Оризът разбрах, че бил по-диетичен, когато е студен, което е супер, мога да си ям и да си слабея яко!

Де това щастие, но покрай студения ориз със сигурност ще трябват и още много други фактори. :)

Не знам до колко е по-диетичен и до колко може да се отслабне от него, особено ако има няколко парчета месо и не знам си какво друго. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Яну 2016, 12:45

Друго, което много ми харесва по-студено, това е лещата, не знам що толкова добре ѝ се получава, но е доста вкусна работа. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Яну 2016, 15:05

rabotnata pchela написа:Друго, което много ми харесва по-студено, това е лещата, не знам що толкова добре ѝ се получава, но е доста вкусна работа. :)

Хм, за леща обичам само гореща - леща гореща. :mrgreen: Иначе предпочитам да си хапвам повече топли храни, микровълновата е на почит у нас. ;)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот kauda » 12 Яну 2016, 17:06

Наистина повечето храни са вкусни топли, но най-вече когато са сготвени сега, а не претоплени, има разлика във вкуса и на двата вида :)
Аватар
kauda

Мнениеот qwerryyy » 12 Яну 2016, 17:32

Lisica написа:Ехее, колко красиво и апетитно изглежда това - невероятно просто! :) Точно да ми се прииска да си хапна нещо такова и то толкова горещо,мммм! :)

КОлкото по-горещо, толкова по-апетитно, следоледа иначе го ям винаги студен. :mrgreen:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот klara » 02 Фев 2016, 10:04

Не мога да ям студени манджи, не са ми вкусни така. Имам чувството, че нямат вкус и са блудкави :sad:
klara

Мнениеот miron » 03 Фев 2016, 12:48

klara написа:Не мога да ям студени манджи, не са ми вкусни така. Имам чувството, че нямат вкус и са блудкави :sad:

А най-странното е, че студената храна освобождава всичките аромати и се усещат по-силно. :roll:
miron

Мнениеот Pipilota » 03 Фев 2016, 14:54

Но пък манджичките са по-вкусни топли, някои неща, които са печени стават и сурови, но повечето топли са далеч по-вкусни :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети