Sophia.G написа:По никакъв начин, защото и самото училище не е безопасна зона за никого - пласьори, луди по улиците, няма пари за охрана...
qproin написа:Докато има родители, които възпитават децата си да се "отбраняват" винаги ще е така. Толкова често съм чувала " Като те бият, маме и ти ще удряш". А смисъл от това не виждам. Дъщеря ми я уча само на любов- много е малка още и съм сигурна, че често ще я ступват в училище, но аз съм против насилието във всяка форма и възраст.
Snejna написа:qproin написа:Докато има родители, които възпитават децата си да се "отбраняват" винаги ще е така. Толкова често съм чувала " Като те бият, маме и ти ще удряш". А смисъл от това не виждам. Дъщеря ми я уча само на любов- много е малка още и съм сигурна, че често ще я ступват в училище, но аз съм против насилието във всяка форма и възраст.
И като го бият и тормозят ежедневно какво правиш? Учиш го е добро и мило, а те да го изтезават?!?!? В наши дни децата трябва да знаят да се отбраняват и като искаш да ги направиш меки души не им правиш услуга.
klara написа:Ние, възрастните, си съсепваме децата и после се чудим защо са такива или онакива.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта