Предимства и недостатъци на живота на село

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Предимства и недостатъци на живота на село

Мнениеот miron » 10 Юни 2015, 10:44

Хубаво е на село, няма с кои комшии да се съобразяваш, а и е по-различен животът като цяло. Хората са по-близки един се друг, но са и по-странни и гледат твърде много в комшийската къща. Предимството е, че могат да се отглеждат различни зеленчуци ;)
miron

Мнениеот pravilno » 02 Фев 2016, 16:04

Аз пък искам малка къщичка на брега на морето без значение в град или село :grin:
pravilno

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Фев 2016, 18:03

pravilno написа:Аз пък искам малка къщичка на брега на морето без значение в град или село :grin:

Звучи супер и с туристи около тебе, еххх ;))
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот fairy » 05 Фев 2016, 17:08

rabotnata pchela написа:
pravilno написа:Аз пък искам малка къщичка на брега на морето без значение в град или село :grin:

Туристи, нетуристи нали е на морето! :grin:
fairy

Мнениеот nefertiti » 05 Фев 2016, 18:13

fairy написа:
rabotnata pchela написа:

Туристи, нетуристи нали е на морето! :grin:

може да са и туристи нудисти :lol:
nefertiti

Мнениеот silver933 » 05 Фев 2016, 18:35

Виж, заинтригуваме ако решиш да сееш и домати, там вече ще ми събудиш интерса. МОжеш да ги продаваш био по плажа, само трябва да наемеш двама "братя" да ти разнасят и да викат "Био доматиии моляяя!" :lol: :lol: :lol:
A да забарвих по предложение на nefertiti нека да са нудисти моля ти се :cheerleadersmileygirl:
Аватар
silver933

Мнениеот analizatorka » 09 Фев 2016, 09:50

silver933 написа:Виж, заинтригуваме ако решиш да сееш и домати, там вече ще ми събудиш интерса. МОжеш да ги продаваш био по плажа, само трябва да наемеш двама "братя" да ти разнасят и да викат "Био доматиии моляяя!" :lol: :lol: :lol:
A да забарвих по предложение на nefertiti нека да са нудисти моля ти се :cheerleadersmileygirl:

Идилията ще е пълна! :grin: Само един недостатък виждам - трябва и краставици да има иначе оставаме без салата и ракия :grin:
analizatorka

Мнениеот nefertiti » 11 Фев 2016, 11:46

analizatorka написа:
silver933 написа:Виж, заинтригуваме ако решиш да сееш и домати, там вече ще ми събудиш интерса. МОжеш да ги продаваш био по плажа, само трябва да наемеш двама "братя" да ти разнасят и да викат "Био доматиии моляяя!" :lol: :lol: :lol:

Идилията ще е пълна! :grin: Само един недостатък виждам - трябва и краставици да има иначе оставаме без салата и ракия :grin:

и самата ракия :lol:
nefertiti

Мнениеот Rali_hr » 11 Фев 2016, 12:39

Тя стана дебела и много сложна при вас, хора. :lol: :lol: :lol:
Вие ще искате и крава да има за био сирене! Малее, руските туристи ще се видят в чудо от новия бизнес, който сформирахте :lol: :lol: :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 11 Фев 2016, 13:47

На вас ви е смешно, ама сигурно от там идва царевицата по морето. :lol:
като оставим шегата настрана, то със сигурност на село е най-големия кеф. :) Вече оглеждам селски къщи до града, така не се лишаваш от удобствата на града, но и от кефа на село. :)
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси