Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мисля, че дъщеря ми и синът ми правят секс, но не съм сигурен

Мнениеот Snejna » 16 Фев 2016, 12:05

retro написа:
Попитах ги. Синът ми обясни всичко. Оказа се, че е излизъл с едно момиче и тя му казала, че неможе да се целува. След това се натъжил и сподели, че е искал да задобрее. На нашите деца даваме пари един път в месеца. Синът ми предложил на дъщеря ми да и даде пари, защото тя си изхарчила всичките пари за месеца и поискал от нея да го научи да се целува. Тя се съгласила, защото знае, че ако си изхарчи парите не им даваме докато не мине месеца. И така почнали да се целуват. Казах им да не правят секс и нещата се управиха. Обещаха ми, че няма да правят секс. Аз им вярвам. На психолог неискам да ги пращам, защото само ще се стресират и ще изпаднат в депресия.

В нас понякога се събираме и играем на шише и слушаме музика. Тях не сме ги канили да играят, но са ни виждали.

На колко са децата? Интересно ми е как така ще играете на шише с пряители и едва ли не езици ще си пускате! Направо ще падна. :)) Сменете си игрите играйте на монополи и помислете какво правите и вие пред децата си, ето те го смятат за нормално да си пускат езици помежду си, което не е така.
Аватар
Snejna

Мнениеот retro » 16 Фев 2016, 14:22

Snejna написа:
retro написа:
Попитах ги. Синът ми обясни всичко. Оказа се, че е излизъл с едно момиче и тя му казала, че неможе да се целува. След това се натъжил и сподели, че е искал да задобрее. На нашите деца даваме пари един път в месеца. Синът ми предложил на дъщеря ми да и даде пари, защото тя си изхарчила всичките пари за месеца и поискал от нея да го научи да се целува. Тя се съгласила, защото знае, че ако си изхарчи парите не им даваме докато не мине месеца. И така почнали да се целуват. Казах им да не правят секс и нещата се управиха. Обещаха ми, че няма да правят секс. Аз им вярвам. На психолог неискам да ги пращам, защото само ще се стресират и ще изпаднат в депресия.

В нас понякога се събираме и играем на шише и слушаме музика. Тях не сме ги канили да играят, но са ни виждали.

На колко са децата? Интересно ми е как така ще играете на шише с пряители и едва ли не езици ще си пускате! Направо ще падна. :)) Сменете си игрите играйте на монополи и помислете какво правите и вие пред децата си, ето те го смятат за нормално да си пускат езици помежду си, което не е така.

Синът ми е на 18 а дъщеря ми е на 16 години.
Признавам, че сме сгрешили. Преди това не мислих, че може да им повлияе негативно.
retro

Мнениеот kalinka-kuku » 16 Фев 2016, 16:54

Моят съвет е да ги наблюдавате повече и да избягвате да ги оставяте сами вкъщи или им правете изненадващи проверки, за да не се окаже, че сега ти си им дал добра идея. :) Пращай сина студент. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот varlam » 16 Фев 2016, 18:08

Чета тази тема и се учудвам, абе, хора, нормално ли приемате тази история? Мен ми става страшно...!
varlam

Мнениеот Rali_hr » 17 Фев 2016, 12:25

varlam написа:Чета тази тема и се учудвам, абе, хора, нормално ли приемате тази история? Мен ми става страшно...!

Вече всичко приемам за нормално, честно да ти каж,а нищо неможе да ме учуди. :) Защо подяволите братята и сестрите се учат взаимно да се целуват, не знам, аз бих платила на пряителка за това. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот fairy » 18 Фев 2016, 11:26

Вече не знаеш на кой какво му се върти из главата и като се обърне каруцата почваш да връщаш лентата и да разбираш какво и къде си пропуснал. За всичко си има причина и родителите сега ще оценят какво са правили пред децата си.
fairy

Re: Секс фантазия

Мнениеот irka » 18 Фев 2016, 12:41

Snejna написа:
analizatorka написа:Хубаво е да удовлетворяваш сексуалните си желания, още по-хубаво е да има кой да ти ги удовлетворява :mrgreen:

Когато си намериш половинката се удовлетворяват. Трудно е обаче да се предразположи жената към нови неща, оосбено сякаш нашето поколение около 40те. Теиз, които са с 10 години по-млади от нас са далеч по-отворени, на мен ми беше много трудно да се прекърша за някои неща. :)

Който и на 20, 30 години е бил отворен за секса и обича да експериментира, и на 50 ще си е същият :grin:
irka

Re: Метросексуалността

Мнениеот penelopa » 26 Фев 2016, 17:04

Ваня Стойчева написа:
Elica написа:
analizatorka написа:Е, момичета, недейте така! Един мъж ако не е окосмен порядъчно, какъв мъж е? Някога модата беше такава и си избирахме мъжете по това колко са им гъсти гърдите. Сега няма и къде да ги оскубеш!

Леле, да ви имам модата! Мъжете около 45+ са си доста космати и е добре да вземат малко пример от днешните млади. :lol:

Аа, не съм съгласна, не и всички. Моят мъж се поддържа доста, изглежда много добре, абсурд са за него космите под мишницитв или в интимната зона, има добре подстригани на гърдите.

Интересно, подстригва ги , не ги бръсне! Защо? Каква е файдата? Нещо като полубременна. :mrgreen:
penelopa

Как да отида на бала с рокля, когато родителите ми са против да ходя на бала с рокля?

Мнениеот silver » 02 Мар 2016, 17:22

Напоследък имам големи проблеми. Знам, че не ме познавате, но искам да споделя с вас. Тази година ще имам бал. Аз съм много развалнуван за бала. Наште ме снабдиха с костюм за бала, но аз искам да отида с рокля. Не съм побъркан или нещо подобно, но искам да нося рокля и обувки на високи токчета на балната вечер. Мисля, че съм красив, висок и слаб с дълга коса. Лесно мога да мина за момиче. Купих си рокля по интернет от едно момиче, което миналата година е имало бал. Роклята я скрих , но наште я откриха и ме попитаха а аз и им обясних, че искам с тази рокля да отида на бала, пощуряха. Баща ми скъса роклята и заплаши, че ще ме прати във военно училище ако продължавам да се занимавам с рокли. Отвратен съм от баща ми :thumbdown: . Дадох си парите на вятъра. Много искам да отида на бала с рокля, но няма, как да отида. Ако купя друга рокля наште рано или късно ще я намерят и отнова няма да мога да отида с рокля. Как да отида на бала с рокля?
silver

Re: Как да отида на бала с рокля, когато родителите ми са против да ходя на бала с рокля?

Мнениеот Ulrica » 03 Мар 2016, 03:38

Купи си втора рокля, скрий я извън вас.На бала тръгни с костюм, пък по пътя облече проклетата рокля.Просто е :wink:
Ulrica

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси