nefertiti написа:Нали говорим не само да имаш вила, която може и да е дървена барачка :) , а да се устроиш там напълно и постоянно с цялото семейство и все пак да си модерен човек. Което означава и да си създадеш максимално добри условия на живот и максимално удобства и всичко сам ежедневно да поддържаш. Че и градина със зеленчуци нали искаме :))) - значи и редовно прекопаване, поливане, засяване, събиране, обезпаразитяване... Виждат ми се изискващи доста време неща, които не звучат като занимавка за извънработно време. Особено ако и пътуваш от селото до града и обратно за работа.
Мен си ме влече града

Toва имам предвид, че има хора, които въпреки факта, че си ходят на село веднъж седмично успяват да се справят с градината и всичко останало, каква е причината да не се справи и ако живее там, желание да имаш :) Вместо да пиеш кафе, можеш да се поразходиш из градината си вечер, въпрос на желание - това е точната дума. :) Наиситна е изморително и не всеки път му се занимава на човек, но когато е твоето и го правиш с желание за собственото си здраве и на децата си, нещата сякаш са по-леки. :)