Мислите ли, че можете да се откажете от Фейсбук?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мислите ли, че можете да се откажете от Фейсбук?

Мнениеот Harmony » 09 Окт 2015, 10:49

Локумът написа:
Nightmare написа:Главно го използвам, за да си пращаме с приятелки разни статии и информация, но по-лесно е да влезеш във фейса и там всичко да ти е на готово, отколкото да се ровиш по разни вестници, без значение дали са онлайн или печатни издания!

:) Ако са печатни издания трудно ще си ги пуснете по фейса :lol:

Именно, поради тази причина и аз предпочитам да влизам във фейса, всичко което ме интересува се струпва на едно място, а и често изскача много, ново и интересно инфо :idea: ;)
Аватар
Harmony

Мнениеот Jully » 09 Окт 2015, 14:21

Изпозлвам фейсбук най-вече за връзка с роднините които са от други градове или по света. :) Качвам снимки за тях и след ден -два ги изтривам. Не обичам да споделям много, но се развличам в мрежата. ОГраничила съм приятелствата, така че наситина виждам неща от хора, които смятам, за стойностни.
Аватар
Jully

Мнениеот Monika_Spasova » 09 Окт 2015, 15:57

Не мога без Фейсбук, голяма ми е краста, но наситина прекарвам по страшно много време вътре и може би не си правя услуга, на иначе социалния живот, който бих могла да водя.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот nadqta » 09 Окт 2015, 16:57

marsu написа:Фейсбук ми е истинско удоволствие и не мисля, че мога да се откажа, а и за млад човек без фейсбук, сякаш не става. А и дори много често от работа ни информират по фейсбук, така че няма как да се откажа от него, нито той от мен, но не съм особено активна.

Хаа... ти си от онзи тип Фб шпиони, само гледаш кой какво прави, а за себе си - нищо, не, че е много приятно да знаеш какво правят всичките ти приятели в този момент, но пак е някакъв ориентир!
nadqta

Мнениеот donni » 12 Окт 2015, 16:29

Каквото и да си говорим, така е, младите без Фб сме загинали, да, неприятно е, но е факт мозъците ни закърняват, това също е факт, но и без Фб, само с чичко Гугъл, например, си е същото!
donni

Мнениеот Kaya » 12 Окт 2015, 21:55

donni написа:Каквото и да си говорим, така е, младите без Фб сме загинали, да, неприятно е, но е факт мозъците ни закърняват, това също е факт, но и без Фб, само с чичко Гугъл, например, си е същото!

Кое е общото м/у гугъл и фейсбук? Аз не намирам големи прилики, едно е фейсбук, друго е гугъл, от където можеш да търсиш и събираш информация...
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот donni » 13 Окт 2015, 10:18

Kaya написа:
donni написа:Каквото и да си говорим, така е, младите без Фб сме загинали, да, неприятно е, но е факт мозъците ни закърняват, това също е факт, но и без Фб, само с чичко Гугъл, например, си е същото!

Кое е общото м/у гугъл и фейсбук? Аз не намирам големи прилики, едно е фейсбук, друго е гугъл, от където можеш да търсиш и събираш информация...

Да бе, ама колко голям процент от хората, които използват Фб и Гугъл го правят, за да научат нещо наистина, в Фб си чешат егото и правят това с приятелите си, в Гугъл проверяват коя е столицата на Франция, че да не се изложат много, айде моля ти се, масата е загубена без тези двете!
donni

Мнениеот Anka » 13 Окт 2015, 12:28

Не съм съгласна, това, че използваш нещо, заради собствената си глупост не означава, че самите платформи са лоши! :!:
Аватар
Anka

Мнениеот penelopa » 26 Фев 2016, 16:47

Отказвам се без проблем! :mrgreen:
penelopa

Мнениеот Malina » 15 Мар 2016, 12:32

penelopa написа:Отказвам се без проблем! :mrgreen:

ОФ, много е хубаво така, но на мен ми е много трудно да съм без интернет, първата ми работа сутрин е да отворя фейсбука да видя дали някой нещо е казал, усещам, че съм пристрастена и не знам дали мога да спра цялата тая история.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси