Кои божествени места в България искате да посетите или сте посетили?

Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари

Re: Кои божествени места в България искате да посетите или сте посетили?

Мнениеот zagrijena » 08 Фев 2016, 13:23

Пообикаляла съм, но като се оправи времето съм си заплюла Гигинския манастир. Дано стане :grin: !
zagrijena

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Фев 2016, 14:54

zagrijena написа:Пообикаляла съм, но като се оправи времето съм си заплюла Гигинския манастир. Дано стане :grin: !

Къде се намира? Иначе ние от тази година имаме възможност да обикаляме и засега съм си обещала да започнем от Трявна, Търново, малкия предполагам, че много ще се впечатли от замъците. Имаме роднини около Ловеч, та ще пробваме и Крушунските водопади. Не си падам по пещери, защото ми става лошо като съм на тъмно, а камо ли по тея кози пътеки.
ЩЕ ми се да отида и на Рилските езера, но физическата ми подготовка няма да стигне ни до едно езеро, та може би ще е по-нататък :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 08 Фев 2016, 16:45

На мен любимо ми е да отида на спа във Велинград, истинска природа, истински кеф. Иначе по такива пътечки, май само около Лява река съм ходила. :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот pavleta » 09 Фев 2016, 13:24

rabotnata pchela написа:
zagrijena написа:Пообикаляла съм, но като се оправи времето съм си заплюла Гигинския манастир. Дано стане :grin: !

Къде се намира? Иначе ние от тази година имаме възможност да обикаляме и засега съм си обещала да започнем от Трявна, Търново, малкия предполагам, че много ще се впечатли от замъците. Имаме роднини около Ловеч, та ще пробваме и Крушунските водопади. Не си падам по пещери, защото ми става лошо като съм на тъмно, а камо ли по тея кози пътеки.
ЩЕ ми се да отида и на Рилските езера, но физическата ми подготовка няма да стигне ни до едно езеро, та може би ще е по-нататък :)

На 50-тина км източно от София се намира. Мен ме блазни разходка по Велека, казват, че е чудно :razz:
pavleta

Мнениеот Malina » 09 Фев 2016, 13:48

Препоръчвам село Лещен! Уникално място за истинска почивка, отиваш там и се чувстваш, сякаш времето е спряло, никой за никъде не бърза, наистина е прекрасно. Отидете и си починете, чуйте тишината и ще се връщате всяка година на това уникално място:)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот fairy » 10 Фев 2016, 12:48

Сондирам мнения за Родопите, с. Гела, изобщо китните родопски селца. Изпитвам слабост към тях :razz:
fairy

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Фев 2016, 12:55

Май най-красивите места са все по планините, така че от където и да започнете няма да сбъркате :)
И все пак малко за градовете, ходили ли сте в Мелник? :) Много сладко градче, препоръчвам! :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот balsam » 11 Фев 2016, 12:46

Невъзможно е да обиколя всички кътчета в България през този живот колкото и да ми се иска, но ще опитам :grin:! Ако не в този,в другия :razz: За чужбина да не говорим.
balsam

Мнениеот Monika_Spasova » 06 Мар 2016, 11:34

balsam написа:Невъзможно е да обиколя всички кътчета в България през този живот колкото и да ми се иска, но ще опитам :grin:! Ако не в този,в другия :razz: За чужбина да не говорим.

То си има начини, ами често пари няма. :mrgreen: Времето със сигурност може да стигне. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Мар 2016, 11:50

Много ми се иска да отида на 7-те Рилски езера, никога не съм ходила, но не мисля, че бих могла да се справя с прехода, май има доста ходене :(
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Почивки и екскурзии в България и чужбина