Здравейте отново!Phenobarbital в момента в България мисля,че няма.Отделно от това той е със специален режим на отпускане-жълта рецепта.Смятам,че с обикновена бланка може да се купува лекарство и в друга страна,но с цветна(в случая жълта)-не може защото се води на специален отчет.
Здравейте! Моля Ви ,да ми кажете дали има друго лекарство със същите съставки като нексиума ,но на по ниска цена .Пенсионерка съм и ми идва скъпичко да пия нексиум. Благодаря Венева
На нашия пазар има много медикаменти,които са със същото съдържание като Nexium-ezomeprazol.На най-достъпна цена от тях са Meprezor с производител Sandoz и Emanera с производител KRKA.И двете са лекарства по лекарско предписание и за тях ви трябва рецепта.
Здравейте. От известно време приемам кленбутерол, с цел понижаване на теглото, но кръвното ми налягане започна да пада драстично. Мога ли да го регулирам по някакъв начин или просто ще привикна с времето. Благодаря Ви.
Здравейте,препоръчвам ви веднага да спрете вземането на Clenbuterol защото падането на кръвното налягане е особено опасно,с него не се привиква и може да застраши сериозно здравето ви.Има достатъчно голям избор от средства за намаляване на теглото-не е необходимо да ползувате този медикамент тъй като неговото основно действие е друго.Препоръчвам ви също задължителна консултация с лекар кардиолог-да се установи Clenbuterol ли е основната причина за ниското кръвно налягане.Благодаря ви за въпроса и се надявам на добро решение от ваша страна!
Пробиотиците се пият преди хранене за да могат да се адхезират към чревната стена и да подействат максимално бързо.Ако дозата е веднъж дневно нека това да е сутрин,ако са две капсули-сутрин и вечер.