Задължително ли е хубавият секс да бъде дълъг, а краткият – лош?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Задължително ли е хубавият секс да бъде дълъг, а краткият – лош?

Мнениеот analizatorka » 16 Мар 2016, 14:14

Винаги са ти се случвали всички варианти и всеки си е за момента. Качеството на секса не зависи от продължителността му за мен. Всичко е от настройката, настронието и уменията.
analizatorka

Мнениеот Mon_ton » 18 Апр 2016, 15:57

analizatorka написа:Винаги са ти се случвали всички варианти и всеки си е за момента. Качеството на секса не зависи от продължителността му за мен. Всичко е от настройката, настронието и уменията.

Абсолютно вярно! Може да бъде много весело, много щуро и много приятно дори и ако е направен набързо в някой ъгъл, дори по-интересно е, отколкото с всичките му там приготовления. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот klara » 19 Апр 2016, 11:58

И бързата процедура в някой ъгъл си има своето очарование, и дългото приготовление за назабравима вечер :wink: . Първото е да си начешеш крастата на момента, а другото удоволствието от предвкусването на това ,което ще се случи. Важното е очакванията да се покрият и в двата случай :lol: .
klara

Мнениеот silver933 » 25 Май 2016, 09:54

klara написа:И бързата процедура в някой ъгъл си има своето очарование, и дългото приготовление за назабравима вечер :wink: . Първото е да си начешеш крастата на момента, а другото удоволствието от предвкусването на това ,което ще се случи. Важното е очакванията да се покрият и в двата случай :lol: .

Aз приготовленията не ги броя към секса обаче. :) Секса е само частта, в която вече всички сме голи под чаршафите. :)
Аватар
silver933

Мнениеот analizatorka » 25 Май 2016, 10:25

Ако любовната игра я смятаме за приготовление към същинската част, можем да го причислим към дългия секс :smile: :wink: .
analizatorka

Мнениеот Andrey » 25 Май 2016, 11:16

analizatorka написа:Ако любовната игра я смятаме за приготовление към същинската част, можем да го причислим към дългия секс :smile: :wink: .

Любовната игра може, тя е вече част от секса, но приготовленията и аз не съм съгласен , че трябва да са чст от секса. :) те нямат общо хич.
Аватар
Andrey

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси