Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вярвате ли в историята с незаконната дъщеря на Даяна?

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Мар 2016, 12:29

И като ги съдят, че какво още повече им вдигат рейтинга. :mrgreen: И стават още по-скандални, по-интересни и по-четени. За мен историята е измислица, гледах снимки, ето изрязах я за да се вижда добре:
27F44F5700000578-0-image-a-16_1429903338808.jpg
27F44F5700000578-0-image-a-16_1429903338808.jpg (41.4 KiB) Прегледано 3108 пъти

Та, приликата е толкова голяма, че по-скоро прилича на фотошоп, отколкото на реална такава. Шансът да си приличат чак толкова много е изключително минимален, а в този случай изглежда направо нагласено! Затова не мога да хвана вяра, а и ми се струва странно преди 40 години да са правили подобни опити от типа на ин витро и то само за проверка дали може да забременее, като цяло е измислица. Нали за това се прави ин витро сега, ако не може да се постигне бременност, значи по този начин шансовете не говорят за нищо. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 18 Мар 2016, 14:40

Сега разбирам за това, а тя новината май е доста стара. Интересното е, че наистина приликата е огромна, не знам дали и генетично това е възможно, тя досущ прилича на Даяна!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lili_pili » 18 Мар 2016, 16:43

Аз лично не бих се учудила, ако е истина. :) Все пак е възможно, не е изключено, макар че ми се струва по-скоро измислено, де, но не бива да изключваме нищо. Дори и да е сестричка на Уилям и Хари, то със сигурност никога няма да получи нито признание, нито звание, нито ще бъде допусната до двореца.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот qwerryyy » 18 Мар 2016, 17:19

Не вярвам категорично, нали знаете, че покрай известните все излишно се дига шум и все искат да намерят някоя пикантерия, която да им вдигне продажбите на вестничетата. Не смятам, че има нещо съществено и грам истина в това.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Rali_hr » 18 Мар 2016, 17:53

И аз си мисля, че само глупости измислят и се чудят как да злепоставят известните хора.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Neven498 » 21 Мар 2016, 11:18

Просто искат отново да върнат темата за Даяна и да си вдигат тиражите. Хората изпитват носталгия към приказката за принцесата и жълтите издания периодично искат пак да я експлоатират.
Аватар
Neven498

Мнениеот penelopa » 21 Мар 2016, 11:38

Neven498 написа:Просто искат отново да върнат темата за Даяна и да си вдигат тиражите. Хората изпитват носталгия към приказката за принцесата и жълтите издания периодично искат пак да я експлоатират.

Не можеш да експлоатираш вечно дадена тема, какво ново могат да кажат? Само претоплят стари манджи и си играят с емоциите на хората. Какво ще измислят другия път? Че Даяна има сестра близначака? Защо не оставят жената да почива в мир ами все й повдигат кокалите?
penelopa

Мнениеот Neven498 » 21 Мар 2016, 12:05

Еми нали виждаш какви ги измислят. Незаконна дъщеря, която случайно е копие на нея. Това като онзи сериал за Касандра.
Аватар
Neven498

Мнениеот Lollipop » 21 Мар 2016, 12:37

penelopa написа:
Neven498 написа:Просто искат отново да върнат темата за Даяна и да си вдигат тиражите. Хората изпитват носталгия към приказката за принцесата и жълтите издания периодично искат пак да я експлоатират.

Не можеш да експлоатираш вечно дадена тема, какво ново могат да кажат? Само претоплят стари манджи и си играят с емоциите на хората. Какво ще измислят другия път? Че Даяна има сестра близначака? Защо не оставят жената да почива в мир ами все й повдигат кокалите?

И питаш защо? Защото винаги ще е интересна темата за момичето от народа, което стана принцеса и затова винаги ще бъде четена, или поне до времето, в което има хора, съвременници на Даяна. Ето темата ни във форума доказва, че това е много четена тема и вълнува много хора, макар и само от любопитство. За всеки ще е интересно, ако се окаже, че има някоя шантава история в кралското семейство, което е известно на всички по света. ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот pavleta » 21 Мар 2016, 12:40

Neven498 написа:Еми нали виждаш какви ги измислят. Незаконна дъщеря, която случайно е копие на нея. Това като онзи сериал за Касандра.

Май наистина превръщат живота на известните в сериал. Не че и те не си го правят някой път :grin: . Но съм склонна и да вярвам на някои неща, които пишат вестниците. Животът многократно е доказал, че невъзможни неща няма.
pavleta

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси