Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Мар 2016, 10:43
Lisica написа:Аз с ъщо предпочитам да са далеч от мен, не искам да се узаконяват. :) Не мисля, че е редно. Детето е плод на любовта между мъжа и жената, а не плод на анален секс.

Детето вече е плод и на лабораторни методи, светът не е това, което беше.
22 Мар 2016, 17:13
mamina написа:Lisica написа:Аз с ъщо предпочитам да са далеч от мен, не искам да се узаконяват. :) Не мисля, че е редно. Детето е плод на любовта между мъжа и жената, а не плод на анален секс.

И за това трябва да подкрепяме всякакви извратени истории.. Щото всеки може да си направи дете в лаборатория. Интересно ми е как в лабораторията ще си направиш бебе и ще го дадеш на гей двойка?
23 Мар 2016, 10:15
Lisica написа:mamina написа:Lisica написа:Аз с ъщо предпочитам да са далеч от мен, не искам да се узаконяват. :) Не мисля, че е редно. Детето е плод на любовта между мъжа и жената, а не плод на анален секс.

И за това трябва да подкрепяме всякакви извратени истории.. Щото всеки може да си направи дете в лаборатория. Интересно ми е как в лабораторията ще си направиш бебе и ще го дадеш на гей двойка?

Само по себе си правенето на дете в лаборатория е извратено, ако го погледнем от такава гледна точка и се абстрахираме от ползата за бездетните. Нещата не са само черни и бели.
23 Мар 2016, 10:32
Все пак това дете, като се направи трябва да се износи, така че тезата, че могат да се направят деца в лаборатория, могат да свършат работа само за лезбийските двойки.
24 Мар 2016, 15:46
Струва ми се, че има разлика в отношението дали родителите да са лесбийки и дали да са гейове. Първото като че ли повече се асимилира и приема. Две жени не е проблем да отгледат деца, виж за мъже двойка хората настръхват.
24 Мар 2016, 16:41
Нормално да има по-различно отношение, все пак една жена винаги може да е майка, докато един мъж не може да изгради майчин инстинкт
25 Мар 2016, 12:33
Pipilota написа:Нормално да има по-различно отношение, все пак една жена винаги може да е майка, докато един мъж не може да изгради майчин инстинкт
Хайде сега, сега на друг предразсъдък ли се натъкнахме?

Има бащи, които сами си отглеждат децата, а майката е забягнала нанякъде. Кой какво не може да изгради?
29 Мар 2016, 10:48
Много привърженици има на гей двойките. ;) Ами браво, нека, няма лошо. Обяснявайте на децата си, че могат да обичат еднаквно и двата пола. Ама съм сигурна, че обяснявате на синовете и на дъшерите си че трябва да си харесат някое момиченце/ момченце, а не "което искаш"
29 Мар 2016, 12:30
Да се отрича съществуването на нещо наистина реално и действително, не виждам смисъл. Не можеш да накараш детето си или някой друг да харесва или не харесва едно или друго. Дори и да го залъжеш за известно време, да го подлъжеш кое е "добро" и кое "лошо", това е натрапен избор, който ще бъде разбит на пух и прах, когато вече нямаш толкова влияние и човекът срещу теб има собствено мнение и опит. Не е важно кой е "за" или "против".
29 Мар 2016, 14:10
Ама не е нормално и само да се подкрепят тея хора.. те са гей двойки и не е нормално да отглеждат деца, точка.