Подмладяване на кожата чрез вампирска процедура

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Подмладяване на кожата чрез вампирска процедура

Мнениеот Mon_ton » 05 Апр 2016, 12:00

Ваня Стойчева написа:Аз бих пробвала процедурата, вече се замислям дали не е време и аз да започна да си правя някои процедури, за да мога да запазя младостта си, все пак хич не съм млада, на 48 години съм и .. вече си личат някои проблеми с кожата, които преди успешно прикривах. А използването на разни терапии с различни медикаменти и препарати или как да ги нарека не са ми по вкуса.

След като се налага с времето няма да се ослушваш. Не се оставяй да се занемариш, защото после и процедурите са и по-бавни, по-скъпи и по-неприятни :) Докато като почнеш от рано само ще поддържаш :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот fairy » 05 Апр 2016, 12:01

Тази процедура съм я гледала преди доста време в "На кафе". Правиха я на някаква певица. Около 30 минути траеше и добре, че я намазаха с някакъв обезболяващ крем, та почти не усещаше нищо. Иначе изглежда доста гадничко, но няма приятна спринцовка и убождане :grin: .
fairy

Мнениеот Leonora » 05 Апр 2016, 14:43

И аз знам за тази процедура от скоро. Скоро се подложих на мезотерапия, но докато още проучвах какво точно представлява и четях статии от линковете, които ми бяха дали във форума, видях статия и за та тази плазмотерапия http://www.drkaliasheva.com/services/ka ... ki-lifting . Впечатли ме първо името, разбира се :) -вампирска. Но се зачетох и разбрах, че е доста иновативна процедура и има доста широко полезно действие - бръчки, белези, петна, косопад. Взимат кръв от самия човек, обработва се в момента, инжектира се на третираното място и веднага дава импулс на всички процеси в клетките и естественото образуване на колаген и тн. неща, дето с годините намаляват.
Аватар
Leonora

Мнениеот roksana » 05 Апр 2016, 15:42

Учудвам се, че и на възраст 70-75 години повлиява тази процедура. Може би разсъждавам лаишки и предубедено, но мислех, че на тази възраст само хирургичната намеса подобрява положението.
roksana

Предишна

Назад към Козметика и грим