Кола под наем - лукс или решение в сложна ситуация

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кола под наем - лукс или решение в сложна ситуация

Мнениеот analizatorka » 21 Мар 2016, 17:32

Не всеки може да извади наведнъж 1000-2000 лв. Според мен кола под наем е добро решение, ако нямаш собствена, но ти се налага да ползваш за няколко дена. Приятел би ми услужил, ако става въпрос за няколко часа. Аз например не искам да си купувам собствена кола. С тия застраховки, винетки, данъци, гориво, обслужване - за какво да имам нещо, което постоянно ще ми смуче пари.
analizatorka

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Апр 2016, 11:52

analizatorka написа:Не всеки може да извади наведнъж 1000-2000 лв. Според мен кола под наем е добро решение, ако нямаш собствена, но ти се налага да ползваш за няколко дена. Приятел би ми услужил, ако става въпрос за няколко часа. Аз например не искам да си купувам собствена кола. С тия застраховки, винетки, данъци, гориво, обслужване - за какво да имам нещо, което постоянно ще ми смуче пари.
Че ако ще я ползваш защо да не си я купиш? А и ползването на кола под наем в рамките на месец ще ти излезе 1000-ка :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот penelopa » 08 Апр 2016, 14:23

Много разглезени сме станали. Чудя се как живеят хората, които нямат автомобил! Сигурно още се намират такива "изкопаеми" :wink: .
penelopa

Мнениеот Mon_ton » 08 Апр 2016, 15:36

penelopa написа:Много разглезени сме станали. Чудя се как живеят хората, които нямат автомобил! Сигурно още се намират такива "изкопаеми" :wink: .

Живее се, ние до скоро нямахме кола, но е много неприятно и ангажиращо. :(
Аватар
Mon_ton

Мнениеот fairy » 15 Апр 2016, 13:50

В голям град е много трудно да си без кола. Не знам дали някой си е правил труда да сметне колко са разходите, които даваш по колата, и колко по таксита и автобуси, ако нямаш лично превозно средство. Сигурно колата ще спечели :mrgreen: с по-голямата сума . В големия град трамбоването пеша може да е супер здравословно, но все пак :grin: ... Аз не мога да издържа и един ден без кола, сигурно ако съм притисната, бих прибягнала да наемане.
fairy

Мнениеот asdddwww » 19 Окт 2016, 10:24

Тези дни бяхме без кола, за седмица, направо се изтормозихме, толкова сме свикнали с колата, че изведнъж бяхме като че някой ни е взел нещо много ценно. :mrgreen: Разбира се, не допряхме до кола под наем, но ако опцията е с таксита или кола под наем, може би ще излезе едно и също, освен ако не е за голямо пътуване, тогава колата ще е с плюс пред таксито.
Аватар
asdddwww

Мнениеот gabinka_80 » 19 Окт 2016, 12:49

Случвало ми се е да наема кола преди години, когато съм си идвала в Бг със самолет и искам да отида на село да видя роднините, много честа практика е и за туристите, които идват в България на море, вземат кола под наем, за да могат да отидат на почивката си.
gabinka_80

Мнениеот Fancy » 19 Окт 2016, 13:46

Има случаи, когато да наемеш кола е по-добрия вориант, но знаеш ли дали всичко й е изрядно. Може би мисля малко параноично, но ще ме дострашее да взема чужда кола, защото не знам дали няма да ме прибие някъде или да ме остави на пътя.
Fancy

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Ное 2016, 17:15

Fancy написа:Има случаи, когато да наемеш кола е по-добрия вориант, но знаеш ли дали всичко й е изрядно. Може би мисля малко параноично, но ще ме дострашее да взема чужда кола, защото не знам дали няма да ме прибие някъде или да ме остави на пътя.

Е не вярвам колата сама да те пребие, всичко си е до шофирането, отгоре на всичкото, мисля, че може да си много спокойна за състоянието на тези коли, които се поддържат в пъти по-добре от личния автомобил.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Mauritius » 11 Ное 2016, 10:03

Когато човек няма друга възможност, наемането на кола по-скоро ми изглежда като решение в някаква ситуация. Намирам го за нещо нормално.
Mauritius

Предишна

Назад към Зона за мъже