Аз съм решила, че на ден моето 3 членно семейство не бива да надвишава харчене от 10-12лв... за друго иначе не стигат финансите, за съжаление.

Lili_pili написа:За сам човек сякаш е по-лесно, особено ако парите стигат за всичко, особено пък като мен - живея с мама и тати и всички пари са ми за джобчето.
Lili_pili написа:За сам човек сякаш е по-лесно, особено ако парите стигат за всичко, особено пък като мен - живея с мама и тати и всички пари са ми за джобчето.
irka написа:Нещата са различни относно финансите, когато си сам и когато си семеен. Зависи и от човека. Някои дори и да се грижат само за себе си, пак едва свързват двата края на края на месеца. Жената в семейството според мен трябва да движи нещата с финансите. Тя знае колко пари й трябват за пазаруване е храна, колко са сметките и съответно си прави изчисленията с какво разполага и колко й трябва. Знаеш колко получаваш, колко ти отиват за належащите неща и гледаш да не харчиш повече, отколкото си си поставил като граница на месец.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта