Одобрявате ли сегашното наказание за смърт при ПТП?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Одобрявате ли сегашното наказание за смърт при ПТП?

Мнениеот penelopa » 15 Апр 2016, 15:38

Доста често слушаме за загинали, прегазени. Никой не си прави изводи, какво остава да внимават по пътищата. Имам чувството, че тука живеят самоубийци, толкова вече всичко ни е опротивяло и не ни пука за нищо.
penelopa

Мнениеот S_Milenska » 15 Апр 2016, 17:01

penelopa написа:Доста често слушаме за загинали, прегазени. Никой не си прави изводи, какво остава да внимават по пътищата. Имам чувството, че тука живеят самоубийци, толкова вече всичко ни е опротивяло и не ни пука за нищо.

ПО-скоро живеят убиийци, не че тея, които са по улиците и пресичат да речем се пазят, но в много случаи виновни са тези с колижте, защото най-тежките случаи много често са на пешеходни пътеки!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mamina » 18 Апр 2016, 12:42

Като пешеходец ми се струва, че шофьорите се повъзпитаха да спират на пешеходна пътека, преди мисля, че бяха по-нагли и минаваха като танкове и никой и не правеше опит да спре. Поне някакви наченки има.
mamina

Мнениеот S_Milenska » 26 Май 2016, 12:05

mamina написа:Като пешеходец ми се струва, че шофьорите се повъзпитаха да спират на пешеходна пътека, преди мисля, че бяха по-нагли и минаваха като танкове и никой и не правеше опит да спре. Поне някакви наченки има.

Сега много глобява, ако видят някой, който не спре на пешеходна :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот zagrijena » 26 Май 2016, 13:42

Нито глобяват, нито пък се съобразявт, че минават през пешеходна. Толкова случаи станаха с пострадали хора точно на зебра.
zagrijena

Мнениеот magic_boy » 01 Юни 2017, 12:24

Имаше случай, едно починало момиченце, беше обявено като виновно в ситуацията, в която го убиват на пешеходна. Който плаща той поръчва музиката, независимо колко са големи обвиненията и наказанията по закон.
magic_boy

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси