От лоши връзки се дебелее

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: От лоши връзки се дебелее

Мнениеот Elica » 11 Фев 2016, 15:24

analizatorka написа:
Ваня Стойчева написа:
Malina написа:Спроед мен от всяка връзка се дебелеее, без значение добра ли е лоша ли е . :) В добрите връзки пък все си готвим вкусно, все се лигавим и после не смеем да стъпим на кантара. :mrgreen:

Мда, всичките ми познати като заживеят семейно и качват поне 10кг. :lol:

Повече се отразява на мъжете в тази насока семейния живот май :grin:

НЕ е така, доста и жени си хапват по-стабилно, когато са семейни и вече не се притесняват от всяко ядене, а и покрай другите се разяждаме. :) Аз като почнах да живея с гаджето си качих 5 кг за година и половина, при положение, че винаги съм била доста слаба.
Аватар
Elica

Мнениеот fairy » 29 Фев 2016, 15:35

Една двойка вече се е напаснала, когато и двамата са се поуспокоили, свикнали са си на кривиците и дружно си дебелеят, така ли? :grin: Има резон, при много двойки съм го забелязала.
fairy

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Май 2016, 12:34

fairy написа:Една двойка вече се е напаснала, когато и двамата са се поуспокоили, свикнали са си на кривиците и дружно си дебелеят, така ли? :grin: Има резон, при много двойки съм го забелязала.

Точно, а и жените почват да се грижат за домакинството, да полагат грижи да сготвят вскусно и така. Спира се с ходенето по дискотеки и купоните до рано сутринта, по-застоял живот се води :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот black » 13 Май 2016, 12:26

То май излезе, че се дебелее и когато си в лоша връзка, и когато си се успокоил в устройващата те връзка, и когато си сам :lol: . Тогава също се тъпчеш, защото ти е криво. Изключенията със слабеещите в тези ситуации са малко :mrgreen: .
black

Мнениеот Malina » 13 Май 2016, 12:37

black написа:То май излезе, че се дебелее и когато си в лоша връзка, и когато си се успокоил в устройващата те връзка, и когато си сам :lol: . Тогава също се тъпчеш, защото ти е криво. Изключенията със слабеещите в тези ситуации са малко :mrgreen: .

И такива има, които обикновено, са мразени от всички останали, което е съвсем разбираемо. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси