Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
13 Май 2016, 14:07
Чувала съм и хубави оценки, и лоши за замъка. Ще ми се някой ден да отида да го видя какво представлява, може би скоро

.
16 Май 2016, 16:38
Чувала съм, че вече бил достатъчно мутренски.т.е. на някаква мутра замъка, атова не бих отишла ;)
03 Юли 2016, 11:35
Миналата година докато бяхме на
Свети Влас решихме да се разходим и на други места и отидохме до замъка.
За мен честно казано е малко странен. Има от всичко. Прекалено е натруфен. Има дракони по покривите и всъщото време има място за наргилета например.
Като цяло идеята е страхорна, но според мен има прекалено много различни неща.
Винарната обаче е супер.
04 Юли 2016, 11:33
proffinka написа:Миналата година докато бяхме на
За мен честно казано е малко странен. Има от всичко. Прекалено е натруфен. Има дракони по покривите и всъщото време има място за наргилета например.
Винарната обаче е супер.
Само за разглеждане ли е? Или има място за отсядане, ресторанти? По думите ви разбирам, че въпреки натруфеността, е интересна дестинация.
06 Юли 2016, 21:08
pavleta написа:proffinka написа:Миналата година докато бяхме на
Винарната обаче е супер.
Само за разглеждане ли е? Или има място за отсядане, ресторанти? По думите ви разбирам, че въпреки натруфеността, е интересна дестинация.
Има ресторанти и кафета, но няма къде да се отседне.
Интересно е струва си да се види.
07 Юли 2016, 09:33
Дори и после да се разочаровам от дадено място или да не ми хареса чак толкова, обичам да пътешествам и бих отишла да го разгледам. Малко съм на принципа еди какво си път да види

.
13 Сеп 2016, 10:42
Аз също съм любопитна да го посетя, но винаги ми е изглеждал много бутафорно не мисля че ще остана очарована честно казано!
13 Сеп 2016, 11:24
Има разкошна градина, нея, ако се интересувате, си заслужава да се разгледа, ако не ви допада другото.
12 Апр 2017, 23:53
Посетих го преди 2 години, предполагам от тогава оше се е обогатил и има дострояване и развитие.
Много мащабен туристически обект. Има много детайли , които наистина да те накарат да се чувстваш като в приказен дворец.
Мен ме впечатлиха красивите пауни, които се разхождат в необятния двор и добре поддържаната растителност.
Рицарските доспехи те наобикалат в имението, има статуи, декорации навсякъде-от тук има загатнато усещане на претрупаност и кич.
Разбрах че там се снимат филми и явно има защо.
Струва се да се види, все пак е забележителност, която е оценена по света.
12 Апр 2017, 23:53
Посетих го преди 2 години, предполагам от тогава оше се е обогатил и има дострояване и развитие.
Много мащабен туристически обект. Има много детайли , които наистина да те накарат да се чувстваш като в приказен дворец.
Мен ме впечатлиха красивите пауни, които се разхождат в необятния двор и добре поддържаната растителност.
Рицарските доспехи те наобикалат в имението, има статуи, декорации навсякъде-от тук има загатнато усещане на претрупаност и кич.
Разбрах че там се снимат филми и явно има защо.
Струва се да се види, все пак е забележителност, която е оценена по света.