Mon_ton написа:В момента баловете са прекалена показност! Било то с показване на сексапил, с лъскави коли, с блестящи рокли и скъпи костюми, или модата, която за мен е абсурдна - носенето на народни носии, рокли с етно мотиви. Това вече е да търсиш внимание и да преиграваш. Нека не се лъжем, че това е излишно и смешно, лично за мен. Няма нищо по-красиво от това да си в приличен и актуален вид, но нарочно да се стремиш да привлечеш вниманието на околните с това, че си толкова голям родолюбец, като в същтоо време планираш вечерта да се напиеш като животно е смешно до няма и къде!
irka написа:На мен ми харесва това, че даряват тоалетите си някои момичета на такива, които нямат възможност да си позволят скъпи дрехи за бала. По-добре това, отколкото да стоят в гардеробите и да събират прахоляка. Не разбирам стремежа да пръснеш пари за неща, които ще ти послужат само за абитуриентската вечер.
annydance написа:Гледах по телевизията, че пак подготвят глоби за абитуриентите и шофьорите на абитуриенти, които нарушават правилника за движение. Голям кеф да се покажеш от колата! Като се прибиеш, хубав бал ще изкараш. Колко деца загинаха по време на тия балове!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта