rabotnata pchela написа:Не знам какво да кажа, направо. :) В момента е парад на суетата, прекалява се, а и родителите, които подаряват на дъщерите си силиконови бюстове ми идват в повече! Това вече е висша проява на абсолютна простотия, която явно се възпитава.
Навремето повечето от нас имаха рокли от Русия, там беше голямата работа, а родителите често пъруваха, или все някой роднина ходеше до там и общо взето можеше д асе намери, това беше хитът тогава. Сега се прекалява, приположение, че и тук има леснодостъпни рокли и т.н, на времето поне нямаше такива неща, а сега вече е по-скоро смешно, отколкото за хвалене.roksana написа:Някога партийните големци също са поръчвали от чужбина или от шикозна фирма тоалетите на чедата си, сега също е практика - по-богатите пак го правят. Някакъв цигански барон натоварил родата и отишли чак в Париж да вземат рокля на щерката и то не каква да е, а същата като на Бионсе. Няма нищо ново под слънцето. Сега просто мащабите и възможностите са по-големи. Иначе може да се каже, че и простотията е в малко повече.
penelopa написа:"Любимият" ми момент по това време на годината е като излезе мало и голямо да гледа как минават абитуриентите. Като завършвах училище това ми беше много омразно да ме гледат все едно ще ме оценяват. И досега не ходя да ги гледам. Тази традиция май няма да изчезне.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта