Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мастър шеф 2016 - кои са ни фаворити?

Мнениеот pavleta » 25 Май 2016, 13:47

Снощи мъжете доста се изложиха на стрес теста, особено Калоян. Може да се окажете и прави за победител жена :lol: .
pavleta

Мнениеот penelopa » 26 Май 2016, 14:46

Не знам, останаха вече жените с една по-малко. Елизабета я изгониха, а Йоана не ми изглежда толкова силен фаворит. Севда има шансове, но мъжете не се предават още :wink: .
penelopa

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Май 2016, 15:42

penelopa написа:Не знам, останаха вече жените с една по-малко. Елизабета я изгониха, а Йоана не ми изглежда толкова силен фаворит. Севда има шансове, но мъжете не се предават още :wink: .

Според мен ще победи Севда, такова предчувствие имам, макар че съм голям фен на Евгени. Снощи не изгледах серията, защото много ми се спеше, но стана ясно, че са изгонили Елизабет. Мисля, че заслужено си тръгва, остават да си тръгнат Йоана и Калоян. Като цяло най-достойни са Евгени и Севда за финал, доктора много се перчи, но така и не блесна, стои в златна среда. Макар че миналата година Елена беше така, а накрая беше на финал. ще се чуе. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот balsam » 27 Май 2016, 10:13

Бети наистина нямаше как да не напусне, тя допусна най-много грешки, макар че вкусово омарът й беше добре. Калоян е доста амбициозен и може да се активира накрая. Очаквам от него да го направи и да даде силна заявка за финала.
balsam

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Май 2016, 10:45

И аз смятам, че Севда ще е победител, няма друга алтернатива, най-добре се справя сякаш и най-малко е ходила на елиминации.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот irka » 27 Май 2016, 12:46

Не знам какво стана с първия победител, май се обедини с двама други участници и отвориха ресторант. То на всички това им е мечтата :grin: . Трябват доста повече качества от това да умееш да готвиш. Севда я харесвам, но някак си не мога да си я представя като шеф готвач, прекалено е чувствителна. А иначе тримата шефове много ме кефят, и тримата са с различни характери и подходи и много се допълват.
irka

Re: Депресията от гледна точка на звездите

Мнениеот Kaya » 26 Юли 2016, 10:38

Lili_pili написа:няма значение каква зодия си дали ще се депресираш и как ще ти мине депресията, всичко си зависи от живота и хората около вас самите!

Така е, за много се дразня, като приписват на някой едно или друго. Депресиите са част от живота ни, колкото и да не ни се иска.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Депресията от гледна точка на звездите

Мнениеот klara » 26 Юли 2016, 13:23

Няма човек, който да не е изпадал в някаква дупка или депресия и едва ли зодията му може да му помогне да излезе от нея. Не виждам и как тя може да определи как да се измъкне човека от депресията. Това си зависи от личностните качества.
klara

Re: И вие ли бихте присъдили титлата на Бионсе – Кралица на попа?

Мнениеот rose_92 » 18 Ное 2016, 04:47

Това е смешно. Кралицата на поп музиката е МАДОНА. Може ли да има 2 кралици?!
Кралицата е Мадона, а поп-принцесата е Бритни!
rose_92

Re: И вие ли бихте присъдили титлата на Бионсе – Кралица на попа?

Мнениеот BeenieGal » 18 Ное 2016, 09:24

Бионсе е като Мадона - неспираща да работи, винаги различна и актуална, не губи ритъма в смисъл, че нито прекалено се натрапва, нито изчезва от полезрението. Не ми допада много нейната музика, но определено е от класа. Бритни е много талантлива, но й трябва постоянство и стабилност като поведение, дано да ги постигне.
Аватар
BeenieGal

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси