Yunona написа:penelopa написа:Много харесвам ориз със зеленчуци. Предполагам, че ще стане и с обикновен ориз, нали? Ти защо точно този тип си използвала?
Ползвах критараки, защото си го донесох от Гърция. Много обичам кулинарни сувенири :)
А то не е ориз всъщност, паста е. Само формата е като на ориз, но с огромни зърна.
Иначе може да си го сготвиш и с истински ориз или пък с някаква дребна паста.
klara написа:През почивните дни за първи път опитах киноа. Беше смесена със зелен лук, маруля, варено яйце, сирене, доматки и страхотен сос, а най-отгоре задушена риба. Страшно много ми хареса и сега ще си търся да си купя, за да си я правя. Даже и домочадието лудна по нея.
Andrey написа:klara написа:През почивните дни за първи път опитах киноа. Беше смесена със зелен лук, маруля, варено яйце, сирене, доматки и страхотен сос, а най-отгоре задушена риба. Страшно много ми хареса и сега ще си търся да си купя, за да си я правя. Даже и домочадието лудна по нея.
Ами интересно защо е луднало по нея, с какъв сос е било? Иначе сама по себе си киноата не е нищо особено.. :)
dinkog написа:Психарията в дадена област може да се прояви при всеки. Но когато става въпрос за хранене, всички са много запознати и компетентни, а и се вълнуват много, затова при храненето има толкова сериозни спорове. :)
Аз съм вегетарианец от както се помня, не мога да се определя като веган, защото си позволявам някои неща от животински произход, рядко, но хапвам.
Чувствам се добре - жизнен, имам здраво тяло, нямам проблеми с килограмите, но защото съм осъзнат вегетариенц, много често като стане вегетарианци и наблягаме на кифлите с шоколад и на баничките със сирене, щото си мислим, че няма нищо за ядене. :) Сложно е, няма много недостатъци, стига да знаеш какво правиш и да си наясно защо го правиш
silver933 написа:само ако не ставаш войнствен е добре. :) ПОлезно е със сигурност да с ехраниш с повече жива храна, може да се ядат яко риби, което е супер полезно и на 100% замества месото
. Даже напротив, и двамата са душици.Назад към Вегетарианци и вегани
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта