Как да премахна старческите петна?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Как да премахна старческите петна?

Мнениеот mamina » 06 Юни 2016, 16:36

Забелязах едно петънце на ръката си и изтръпнах! Гладко е, светлокафяво и с правилни очертания, затова изключвам да е някакво друго образувание и го нарочих за старческо петно. Не съм първа младост, но мисля, че ми е рано още за такива петна. Може ли да се премахват и по какъв начин? Даже не знам как и дали мога да предотвратя колкото се може повече появата им. Знаете ли кое е по-ефикасното в случая средство за премахването им?
mamina

Re: Как да премахна старческите петна?

Мнениеот analizatorka » 06 Юни 2016, 17:11

Знам, че старческите петна се появяват от слънцето. Слънцезащитните кремове вече станаха задължителна част от козметиката и може би забавят появата на такива петна. Докато не са се появили още, мажи с такъв крем и се консултирай с дерматолог.
analizatorka

Мнениеот klara » 06 Юни 2016, 17:50

Дори и да се маже със слънцезащитни кремове, едва ли може да се предотврати появата на старческите петна. Сигурно и за тях са измислили козметични и естетически процедури, тъй че няма страшно.
klara

Мнениеот ivan.georgiev » 06 Юни 2016, 17:57

До "Анализаторката"!Старчески петна се появявали от слънцето?! По-голяма простотия не бях чел...
ivan.georgiev

Мнениеот MGB » 07 Юни 2016, 08:52

Въпреки че се появяват в по-късна възраст, тези петна наистина са вследствие на дългото излагане на кожата на слънце. Натрупва се меланин и се появяват петната. Затова ги има повече по лицето и ръцете.
MGB

Мнениеот Dikoff » 07 Юни 2016, 21:42

Слънчевите петна се премахват най-ефективно с КриоПен, иновация в криотерапията. Може да се премахват и от лицето, нищо друго не помага. Третирането отнема секунди и пълно възстановяване се постига за около месец.Виж на http://www.skinexpert.bg, има пълна информация. Това с течния азот е отживелица, иновацията CryoPen е най-ефективна.
Dikoff

Мнениеот penny » 08 Юни 2016, 10:04

Освен чрез криотерапия, знам, че петната могат да се премахват и с мезотерапия и химически пилинг. Мен ме интересува кое от тях е по-ефективното.
penny

Мнениеот Leonora » 14 Юни 2016, 12:15

penny написа:Освен чрез криотерапия, знам, че петната могат да се премахват и с мезотерапия и химически пилинг. Мен ме интересува кое от тях е по-ефективното.

Мезотерапията мисля, че не е точно за петна, както пилинга, тя също може да подмлади ръцете, но по друг начин. Ето тук има подробно за ръцете какво може да се прави http://www.drkaliasheva.com/services/ra ... o-stareyat . Но е факт, че петната не изчезват сами.
Аватар
Leonora

Мнениеот dessiblond » 14 Юни 2016, 13:55

Leonora написа:
penny написа:Освен чрез криотерапия, знам, че петната могат да се премахват и с мезотерапия и химически пилинг. Мен ме интересува кое от тях е по-ефективното.

Мезотерапията мисля, че не е точно за петна, както пилинга, тя също може да подмлади ръцете, но по друг начин. Ето тук има подробно за ръцете какво може да се прави http://www.drkaliasheva.com/services/ra ... o-stareyat . Но е факт, че петната не изчезват сами.

Пилинг с киселини ми звучи неприятно, колагеновите мезотерапии май са по-добре :smile: .
dessiblond

Мнениеот Leonora » 15 Юни 2016, 12:44

dessiblond написа:
Leonora написа:

Пилинг с киселини ми звучи неприятно, колагеновите мезотерапии май са по-добре :smile: .

Правиш ли химически пилинг, все е с някакъв тип киселина :)
Аватар
Leonora

Следваща

Назад към Козметика и грим