Рецепти за лесни домашни торти?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Рецепти за лесни домашни торти?

Мнениеот balsam » 27 Май 2016, 10:19

rabotnata pchela написа:За мен най-вкусното си остава сладкиш с майонеза. Изключителни блатове стават с него :) Прекрано се комбинира с крема сирене, сметана и пудря захар. :) Покрива се с шоколад и ядешш с кеф! :)

Такава комбинация не съм пробвала - сладкиш с майонеза. Но по принцип харесвам смесено сладко и солено и предполагам, че ще ми допадне :grin: . Никога няма да забравя една торта, която ядох. Блатовете и всъщност бяха направени, изпечени тънички кори, но вафлени. Не знам как се правят, бяха уникални. Между тях имаше крем и плодове. Страхотна! Не знам дали ще мога да намеря рецепта за такова нещо.
balsam

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Май 2016, 10:47

rabotnata pchela написа:За мен най-вкусното си остава сладкиш с майонеза. Изключителни блатове стават с него :) Прекрано се комбинира с крема сирене, сметана и пудря захар. :) Покрива се с шоколад и ядешш с кеф! :)

И аз го обичам и е доста лесен и ефектен сладкиш :) По едно време беше много голям хит.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот julianne » 31 Май 2016, 15:18

Фен съм на минитортичките и страшно много ги харесвам. Има нещо лично и крайно симпатично в тях :razz: . Даже и направени от бисквитки стават чудесни.
julianne

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Юни 2016, 14:50

julianne написа:Фен съм на минитортичките и страшно много ги харесвам. Има нещо лично и крайно симпатично в тях :razz: . Даже и направени от бисквитки стават чудесни.

Къпкейкове? :) Много са китни, но тортата си е тортаа :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот penny » 15 Юни 2016, 10:43

Друго си е да имаш голяма, изкусителна торта пред теб, на която да се наслаждаваш няколко дни подред :wink: .
penny

Мнениеот Monika_Spasova » 15 Юни 2016, 11:32

penny написа:Друго си е да имаш голяма, изкусителна торта пред теб, на която да се наслаждаваш няколко дни подред :wink: .

Те тея изкушаващо красивите не са особено вкусни. Тази година за рождения ми ден ми поръчаха торта, с всички екстри, захарно тесто, а беше много гадна на вкус.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Ваня Стойчева » 15 Юни 2016, 12:36

Еклерова торта домашна е адски вкусна, също и бисквитена с млечен крем, невероятно вкусно :)
Аватар
Ваня Стойчева

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети