Как да премахна старческите петна?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как да премахна старческите петна?

Мнениеот zagrijena » 15 Юни 2016, 16:52

Всеки като остарее му се появяват такива петна. Ако можеше да предотвратим появата им, но май не е възможно.
zagrijena

Мнениеот Kaya » 17 Юни 2016, 15:19

Знам, че обелка от банан премахва петната и пъпките. :) Също киселото мляко на маска действа изсветляващо на кожата.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот qwerryyy » 21 Юни 2016, 11:54

Kaya написа:Знам, че обелка от банан премахва петната и пъпките. :) Също киселото мляко на маска действа изсветляващо на кожата.

Аз съм си мазала лицето с кисело мляко за да ми изсветлеят луничките. :) Така че съм склонна да вярвам, че ще действа и за старчески петна. Общо взето, киселото мляко се маже на лицето вечер, стои се 20 минути и се измива, това е цялата философия. :wink:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот roksana » 21 Юни 2016, 13:16

Ако се прибави и лимонов сок, но от плода, а не от тези купените, ще има още повече ефект.
roksana

Мнениеот Leonora » 30 Юни 2016, 09:40

И настърган домат някои се мажат, заради киселината в тях. Но тези неща са тип поддържащи срещу временни петънца през лятото. Старческите петна май са по-упорита работа и не знам до колко се влияят само от такива домашни рецепти. Искат си някакви процедури.
Аватар
Leonora

Мнениеот lussy » 30 Юни 2016, 10:39

Появи ли ти се такова петно от слънцето, не мисля, че изчезва или поне не толкова лесно, ако го третираш с нещо. Аз наближавам 40-те и имам на лицето си една такова петънце, появи ми се след ходене на морето миналата година. Май тръгнат ли веднъж да се появяват, няма спасение без да се приложи някаква козметична процедура. Мисля, че старческите също са от този тип.
lussy

Мнениеот qwerryyy » 16 Авг 2016, 12:37

lussy написа:Появи ли ти се такова петно от слънцето, не мисля, че изчезва или поне не толкова лесно, ако го третираш с нещо. Аз наближавам 40-те и имам на лицето си една такова петънце, появи ми се след ходене на морето миналата година. Май тръгнат ли веднъж да се появяват, няма спасение без да се приложи някаква козметична процедура. Мисля, че старческите също са от този тип.

С кисело мляко пробвала ли си, но с истинско, а не от магазина. Има способността да изглажда кожата. Иначе ако имаш позната някоя калайджийка да ти даде от техния крем, който използват, това избелява всичко и кожата се лекува и от пъпки и акне. Пробвай ако имаш възможност :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Leonora » 17 Авг 2016, 12:11

qwerryyy , Какъв е този крем от калайджийка?

lussy, ако много те дразни това петънце и не изчезва, направи есента един лек пилинг. Мисля, че е най-сигурно и бързо отърваването.
Аватар
Leonora

Мнениеот Nightmare » 17 Авг 2016, 12:21

На циганките калайджийки наистина са им много бели лицата :smile: . Нямам представа с какво се мажат, но тяхното направо неестествено бяло стои. Но пък лицата им едни чисти и без разни там пъпки и петна. Няма ли да се получи разлика в тена, ако се ползва тяхното мазило и да изглежда все едно има витилиго, ако се третират петната?
Nightmare

Предишна

Назад към Козметика и грим