Белези и стрии - онлайн консултация с дерматолог

Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.

Re: Белези и стрии - онлайн консултация с дерматолог

Мнениеот ilianski94 » 08 Апр 2016, 23:55

Dr Violina Todeva написа:
ilianski94 написа:Здравейте д-р Тодева! Бих искал да ви попитам за удачен крем за заличаване на белези, тъй като имам два белега на лицето, още от ранна детска възраст, който се получиха в следствие на падане върху заледена площ. И до днес на тези места не ми расте брада, пък бих искал да си я пусна, но така не изглежда хубава и ми се иска да залича тези белези....

Здравейте!

За съжаление на местата на белези няма как да се възстанови окосмяването! Какъв е вида на белезите? Ако желаете приложете снимка!

С уважение,
д-р Тодева

Добър вечер! Надявам се да се вижда добре на фона на брадата, ако не ще прикача други снимки :)
Прикачени файлове
IMAG0787.jpg
IMAG0787.jpg (281.86 KiB) Прегледано 599 пъти
IMAG0786.jpg
IMAG0786.jpg (257.77 KiB) Прегледано 599 пъти
ilianski94

Мнениеот Dr Violina Todeva » 18 Апр 2016, 12:50

ilianski94 написа:
Dr Violina Todeva написа:
ilianski94 написа:Здравейте д-р Тодева! Бих искал да ви попитам за удачен крем за заличаване на белези, тъй като имам два белега на лицето, още от ранна детска възраст, който се получиха в следствие на падане върху заледена площ. И до днес на тези места не ми расте брада, пък бих искал да си я пусна, но така не изглежда хубава и ми се иска да залича тези белези....

Здравейте!

За съжаление на местата на белези няма как да се възстанови окосмяването! Какъв е вида на белезите? Ако желаете приложете снимка!

С уважение,
д-р Тодева

Добър вечер! Надявам се да се вижда добре на фона на брадата, ако не ще прикача други снимки :)

Здравейте!

Видях приложените снимки, за съжаление няма как да възстановите окосмяването там!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Ася.Корутова » 20 Апр 2016, 11:00

Здравейте
По лицето ми се появиха петна след не правилна грижа /от моя страна /след химичен пилинг. Искам да ви попитам дали има някакъв крем,серум който да ми помогне да се избавя от тези петна. Ползвала съм мелабел на биотрейд,но проблема се задълбочи въпреки че ползвах висок фактор слънцезащитен
Ася.Корутова

Мнениеот Dr Violina Todeva » 25 Апр 2016, 13:08

Ася.Корутова написа:Здравейте
По лицето ми се появиха петна след не правилна грижа /от моя страна /след химичен пилинг. Искам да ви попитам дали има някакъв крем,серум който да ми помогне да се избавя от тези петна. Ползвала съм мелабел на биотрейд,но проблема се задълбочи въпреки че ползвах висок фактор слънцезащитен

Здравейте!

Пигментациите в някои случаи могат да бъдат много трудни за лечение. Особено рисков е летния сезон. Аз Ви съветвам да не прилагате избелващи процедури или кремове без лекарски контрол, защото това само може да задълбочи пигментацията! Направете лична консултация със специалист и използвате фотопротектор с фактор на защита 50 през 2-3 часа!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот EMIBODEVA » 07 Май 2016, 00:15

Здравейте,
Искам да попитам какво би ми помогнало за премахване на белези от подкожни косъмчета.
Имам стари белези, а някой от тях са от скоро.
Мога да изпртя снимка за да ви стане по ясен случая, тъй като белезите са доста.
И също така кое би могло да бъде най-успешно във заличаване на стрии?
EMIBODEVA

Мнениеот Il_Yankovska » 14 Май 2016, 10:07

Здравейте !

На 15.04.2016 година се изгорих в вряща мазнина (олио) в областта на лицето и предната гр. област приблизително 3%. Степен на изгаряне I, IIA.
До момента се мажа постоянно с дефламол. Няма данни за инфекция и кожата зараства,но все още е зачервена. До момента се мажа с дефламол постоянно.

Можете ли да ми препоръчате продукт за бързо възстановяване и изчезване на белезите ?

Тези продукти - Cicabio Creme и Cicabio 50+ (при излизане навън) или Theresienol oil добър вариант ли са ?

На кой етап от заздравяването трябва да заменят дефламола и с кой препарат е най-добре?

Благодаря Ви предварително!
Il_Yankovska

Мнениеот juli34 » 20 Май 2016, 19:35

Здравейте какво е най-ефикасно за третиране на белези?
juli34

Мнениеот martta » 26 Май 2016, 21:00

Здравейте Д-р Виолина Тодева,

Искам да попитам какво би ми помогнало за премахване на белези от подкожни косъмчета.
Мога да Ви изпратя и снимки ако трябва. От 2 месеца ползвам Vanish pfb+ chromabright - това е рол-он серум за премахване на врастнали косми и белези. За подкожните косъмчета има ефект, но за белезите почти няма.
Благодаря Ви предварително.
martta

Мнениеот Dr Violina Todeva » 23 Юни 2016, 10:33

EMIBODEVA написа:Здравейте,
Имам стари белези, а някой от тях са от скоро.
Мога да изпртя снимка за да ви стане по ясен случая, тъй като белезите са доста.
И също така кое би могло да бъде най-успешно във заличаване на стрии?

Здравейте!

Приложете снимки и за двата проблема!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 23 Юни 2016, 10:34

Il_Yankovska написа:Здравейте !

На 15.04.2016 година се изгорих в вряща мазнина (олио) в областта на лицето и предната гр. област приблизително 3%. Степен на изгаряне I, IIA.
До момента се мажа постоянно с дефламол. Няма данни за инфекция и кожата зараства,но все още е зачервена. До момента се мажа с дефламол постоянно.

Можете ли да ми препоръчате продукт за бързо възстановяване и изчезване на белезите ?

Тези продукти - Cicabio Creme и Cicabio 50+ (при излизане навън) или Theresienol oil добър вариант ли са ?

На кой етап от заздравяването трябва да заменят дефламола и с кой препарат е най-добре?

Благодаря Ви предварително!

Здравейте!

Извинявам се за забавянето! Можете ли да приложите снимки?

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Kожни и венерически болести