Възможно ли е в днешния свят да действаме по начин, който ни прави щастливи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Възможно ли е в днешния свят да действаме по начин, който ни прави щастливи?

Мнениеот miron » 17 Дек 2015, 17:32

Fancy написа:Няма причина да съдим хората, които не разбираме, то си е тяхна работа как ще действат и какво изпитват, дали им е добре, когато лицемерничат или не съвсем... така че всеки може да прави това, което иска и да живее начина, по който се чувства най-добре.

Освен :!: Ако и ти не лицемерничиш и не се правиш. :lol: :lol: :lol:
miron

Re: Възможно ли е в днешния свят да действаме по начин, който ни прави щастливи?

Мнениеот fawla » 18 Дек 2015, 16:29

То че всичко е лицемерие е ясно, постоянно се вижда това, направо е отрова.
Аватар
fawla

Мнениеот maminka » 19 Дек 2015, 14:22

Аз пък съм на мнението на Fancy хич не ме интересува кой си лицемерничи, кой какво си мисли, кой какви проблеми има със себе си или с мене, ако има да дойде и да каже, нямам време за губене, така че действам по свое му, без да съм заинтересована от това кой какво мисли, камо ли да ме трогва мнението му.
maminka

Мнениеот Lisica » 04 Фев 2016, 16:52

Можем всичко можем. :) Можем да живеем и без изобщо да се вълнуваме какво причиняваме на останалите, това ни прави много щастливи и много силни, нали? :) Над нещата.. :mrgreen:
Аватар
Lisica

Мнениеот svetlozara » 04 Фев 2016, 18:03

Ох, но енай-хубаво да не мислиш за никой, да се стремиш към собственото си щастие, но защо трябва да сме толкова лицемерно обвързани? Това е най-лошото!
svetlozara

Мнениеот analizatorka » 09 Фев 2016, 09:59

Повечето хора очакват щастието им да дойде отвън, все някой да им го поднесе на тепсия. Според мен е обратното - от теб да тръгва щастието навън. За целта обаче трябва да си наясно със себе си, какво искаш, какво те удовлетворява и да приемаш нещата каквито са, а не каквито ти се иска да бъдат :smile:
analizatorka

Мнениеот svetlozara » 23 Юни 2016, 12:33

analizatorka написа:Повечето хора очакват щастието им да дойде отвън, все някой да им го поднесе на тепсия. Според мен е обратното - от теб да тръгва щастието навън. За целта обаче трябва да си наясно със себе си, какво искаш, какво те удовлетворява и да приемаш нещата каквито са, а не каквито ти се иска да бъдат :smile:

Да, има нещо такова, рядко искаме да понесем отговорността от действията си и да сме сигурни, че нещата са последствия спрямо теб.
svetlozara

Мнениеот MGB » 23 Юни 2016, 13:04

Стига да го поискаме истински, всичко е възможно. Но някой път често не знаем какво искаме и се разпиляваме в различни посоки. И разбира се така няма как да ни се получават нещата.
MGB

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси