roksana написа:При нас няма шкафчета, а така с тях е много по-удобно. За да не носят учебници и да не им тежат, в нашия клас в стаята има допълнителни екземпляри, които ползват през часовете.
Pipilota написа:roksana написа:При нас няма шкафчета, а така с тях е много по-удобно. За да не носят учебници и да не им тежат, в нашия клас в стаята има допълнителни екземпляри, които ползват през часовете.
А тези бройки служебни ли са или купувате 2 чифта учебници? Все пак дори и да са със шкафчета, така или иначе проблемът е в носенето на раницата до училище, а не е проблем стоенето на раницата на земята в стаята.
Desita33 написа:Аз за втори път за последните 5г. купувам раница Херлиц и съм изключително доволна. Бях решила да избера нещо по-различно и то не защото не съм доволна от първата ни, ами да е нещо по-шаренко. Много ми допадаха Габол, докато не ги видях на живо - това е анти раница за мен. Първия път я взех от склада на Херлиц в София, но сега като им звъннах се оказа, че не продават на дребно и ме изпратиха в Кикиморско Царство до Парадайз. Бях много скептично настроена и очаквах да видя 2-3 раници, въпреки, че от Херлиц ми казаха, че имали много и различни марки. Наистина се оказа, че поддържат на 100% асортимента им, плюс Лего, които ние сме надраснали, няколко полски и унгарски марки, и моя желан Габол. Пътьом минах и през Ориндж и Хермес, но там не останах очарована - малък избор и то на техни вносове. В крайна сметка избрахме Херлиц be.bag cube и се надявам да сме също толкова доволни от към издръжливост, колкото и от предната ни такава :)
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта