Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Мнениеот kauda » 14 Юни 2016, 16:00

Gold написа:Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.

Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.
Аватар
kauda

Мнениеот m0n4eto » 17 Юни 2016, 09:34

kauda написа:
Gold написа:Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.

Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.

със спорт можеш да стопиш мазнините, при усърдие да направиш и плочки, но дори и тогава ако кожата отгоре не се е свила, тя просто увисва като пергамент. то доста хора май има проблем от този тип.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Kaya » 20 Юни 2016, 13:37

m0n4eto написа:
kauda написа:

със спорт можеш да стопиш мазнините, при усърдие да направиш и плочки, но дори и тогава ако кожата отгоре не се е свила, тя просто увисва като пергамент. то доста хора май има проблем от този тип.

Ами само оперативно се оправя това, но сигурно удоволствието струва твърде много хиляди.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Yarost » 21 Юни 2016, 11:06

Kaya написа:
m0n4eto написа:
kauda написа:Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.

Ами само оперативно се оправя това, но сигурно удоволствието струва твърде много хиляди.

За който има нужда не е невъзможно- дебнат се оферти и това е. Аз скоро си направих корекция на устните. Ако си спомняте, на няколко пъти даже разпитвах за оферта из темите. Бях си решила, че го искам и почнах да следя за ваучери за намаление и така ми излезна на половин цена :)
Yarost

Мнениеот qwerryyy » 21 Юни 2016, 11:16

Yarost написа:За който има нужда не е невъзможно- дебнат се оферти и това е. Аз скоро си направих корекция на устните. Ако си спомняте, на няколко пъти даже разпитвах за оферта из темите. Бях си решила, че го искам и почнах да следя за ваучери за намаление и така ми излезна на половин цена :)

А можеш ли дадеш сайт, за корекция на ръцете, при отслабване? :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Yarost » 29 Юни 2016, 09:57

qwerryyy написа:
Yarost написа:За който има нужда не е невъзможно- дебнат се оферти и това е. Аз скоро си направих корекция на устните. Ако си спомняте, на няколко пъти даже разпитвах за оферта из темите. Бях си решила, че го искам и почнах да следя за ваучери за намаление и така ми излезна на половин цена :)

А можеш ли дадеш сайт, за корекция на ръцете, при отслабване? :)

Точно за това не съм търсила, но мога да ти кажа къде аз ходих - в клиника Скин Системс (http://skinsystems.bg/). Там със сигурност правят такъв тип корекции, понеже са голяма специализирана болница - имат многопрофилна част и отделно специална клиника за всякакви естетични неща. А и често имат оферти, аз тях следях. Така че, направо им звънни и ги питай за твоя проблем.
Yarost

Мнениеот Snejna » 29 Юни 2016, 11:54

МНого жени имат проблеми с ръцете и с увисването на кожата. Така хубаво оформени мишници няма почти никоя, освен много слабите. :( Аз също имам увисване, но не мисля, че бих се подложила на "обрязване". :-| :mrgreen: А и сигурно е много, много скъпо :(
Аватар
Snejna

Мнениеот Yarost » 30 Юни 2016, 10:06

Snejna написа:МНого жени имат проблеми с ръцете и с увисването на кожата. Така хубаво оформени мишници няма почти никоя, освен много слабите. :( Аз също имам увисване, но не мисля, че бих се подложила на "обрязване". :-| :mrgreen: А и сигурно е много, много скъпо :(

Точно за там едва ли е много скъпо, участъка не е особено голям (нали говорим за увисването от обратната страна на бицепса). А и наистина може да се уцели много добра цена с ваучерите, които пускат. Аз за устните се вредих с 50% отстъпка.
Yarost

Мнениеот lussy » 30 Юни 2016, 10:27

Yarost написа:
Snejna написа:МНого жени имат проблеми с ръцете и с увисването на кожата. Така хубаво оформени мишници няма почти никоя, освен много слабите. :( Аз също имам увисване, но не мисля, че бих се подложила на "обрязване". :-| :mrgreen: А и сигурно е много, много скъпо :(

Точно за там едва ли е много скъпо, участъка не е особено голям (нали говорим за увисването от обратната страна на бицепса). А и наистина може да се уцели много добра цена с ваучерите, които пускат. Аз за устните се вредих с 50% отстъпка.

Как ги пускат тези ваучери? Веднъж в месеца или как? Аз не съм проверявала или ползвала подобни отстъпки и не знам как става.
lussy

Мнениеот Yarost » 05 Юли 2016, 10:00

lussy написа: Как ги пускат тези ваучери? Веднъж в месеца или как? Аз не съм проверявала или ползвала подобни отстъпки и не знам как става.

Ооо, възползвай се. Ти за какво искаш да търсиш? Много хора дебнем за ваучери - екскурзии, заведения, процедури, разни артикули и наистина си заслужава. Откакто се научих, не веднъж съм си взимала, правят се доста добри отстъпки за всякакви неща. Не е определено дали месечно или на някаква определена дата да се сменя, така че си следиш. Аз примерно знаех, че за корекция на устни периодично пускат ваучер в офертомет, а на Скин Системс бяха най-изгодните (за тях има добри отзиви, а сега и аз съм доволна), така че директно си запаметих търсенето https://www.ofertomat.bg/product/?keywords=skin+systems и само го чеквах, докато не се появи оферта.
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Диети