Споделяне в соц. мрежи споровете с гаджето – вид терапия?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Споделяне в соц. мрежи споровете с гаджето – вид терапия?

Мнениеот m0n4eto » 08 Апр 2016, 11:51

някои хора така компенсират усещане за внимание в ежедневието си.
но не винаги е така де. има приятели, които живеят далече и благодарение на споделеното там, продължавате да си поддържате контактите ежедневно и да компенсирате физическото пространство
Аватар
m0n4eto

Мнениеот kauda » 08 Апр 2016, 12:37

m0n4eto написа:някои хора така компенсират усещане за внимание в ежедневието си.
но не винаги е така де. има приятели, които живеят далече и благодарение на споделеното там, продължавате да си поддържате контактите ежедневно и да компенсирате физическото пространство

Да, аз също приемам това, да се споделят неща, които да са свързани с живота ти, интересно преживяване. Но не приемам да се оплакваш, за лични проблеми. :) може да насочиш проблемите си към 4-5 лични приятели, на които да разкажеш,но да правиш цирк с профила си е кофти.
Аватар
kauda

Мнениеот m0n4eto » 13 Апр 2016, 11:10

а може би онези, дето споделят много и правят циркове, всъщност да не го приемат връзките си насериозно и проблемите чак толкова лични. така че , просто да си намират повод за постване
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Pipilota » 13 Апр 2016, 13:29

m0n4eto написа:а може би онези, дето споделят много и правят циркове, всъщност да не го приемат връзките си насериозно и проблемите чак толкова лични. така че , просто да си намират повод за постване

Ами всякакви луди има, които искат по различен начин да им се представи живота и обичат да споделят.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Апр 2016, 15:59

Мисля да изпробвам подобна терапия и да видя как ще се приеме от приятелите ми. Сигурна съм, че много хора ще са щастливи, че споделям лични неща :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот tinkerbell » 14 Апр 2016, 10:58

Много зависи и какви хора са в списъка с приятелите ти. Дали са само много близки или има приемаш всякакви хора, на които поднасяш такава лична информация.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот iwoni » 14 Апр 2016, 11:01

Винаги е грозно, когато ставаш свидетел на някакви разправии и скандали на живо, а какво остава да гледаш и във фейса как някои се дърлят или си решават проблемите! Някои направо си разчистват сметките в интернет, нарочно се злепоставят и обиждат. Често съм виждала скъсали вече гаджета да си разменят "любезности".
iwoni

Мнениеот kauda » 08 Юли 2016, 15:20

iwoni написа:Винаги е грозно, когато ставаш свидетел на някакви разправии и скандали на живо, а какво остава да гледаш и във фейса как някои се дърлят или си решават проблемите! Някои направо си разчистват сметките в интернет, нарочно се злепоставят и обиждат. Често съм виждала скъсали вече гаджета да си разменят "любезности".

Все по-модерно става да се разрешават спорове и конфликти във фейсбук, да се поставя мнение, че и други хора да се месят, начин на изразяване. :) Не знам само кой разумен си прави личните истории обществено достояние, това е най-грозното и извратеното.
Аватар
kauda

Мнениеот black » 11 Юли 2016, 13:50

kauda написа:
iwoni написа:Винаги е грозно, когато ставаш свидетел на някакви разправии и скандали на живо, а какво остава да гледаш и във фейса как някои се дърлят или си решават проблемите! Някои направо си разчистват сметките в интернет, нарочно се злепоставят и обиждат. Често съм виждала скъсали вече гаджета да си разменят "любезности".

Все по-модерно става да се разрешават спорове и конфликти във фейсбук, да се поставя мнение, че и други хора да се месят, начин на изразяване. :) Не знам само кой разумен си прави личните истории обществено достояние, това е най-грозното и извратеното.

Тези, които се чувстват наранени и в правото си, те се оплакват на целия свят и си просят съжаление и симпатия към "жертвата". Може и да е така, но монетата винаги има две страни. Никой не е абсолютно невинен. Такова поведение е много жалко и достойно за презрение.
black

Мнениеот Andrey » 27 Сеп 2016, 12:36

Добре де, после няма ли да се срамуваш от тези хора, на които си споделил, или разчиташ, че повечето не ги познаваш.. аз ще се пукам от срам, ако жена ми дрънка наляво на дясно за проблемите ни и и ги прави публично достояние и се вслушва в думите на хора, които си нямат друга работа, освен да кокошарят кой какво е казал в мрежата..
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси