Ваня Стойчева написа:zagrijena написа:renetka написа:Аз знам, че от него се повишава лошия холестерол и лично аз мислено го подреждам до маргарина (макар, че маргарина е по-вреден).
Маргаринът е по-вреден, но масово се използва в домакинствата.
НЕ съм съгласна, мисля, че вече се използва само по някакви масови места, примерно в закусвалните,но в домакинствата почти не се сещам за някой, който да използва маргарин.
medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.
renetka написа:medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.
Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта