Палмово масло и ползи?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Палмово масло и ползи?

Мнениеот medframar » 12 Юли 2016, 16:02

Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.
Аватар
medframar

Мнениеот Fancy » 12 Юли 2016, 16:52

Ваня Стойчева написа:
zagrijena написа:
renetka написа:Аз знам, че от него се повишава лошия холестерол и лично аз мислено го подреждам до маргарина (макар, че маргарина е по-вреден).

Маргаринът е по-вреден, но масово се използва в домакинствата.

НЕ съм съгласна, мисля, че вече се използва само по някакви масови места, примерно в закусвалните,но в домакинствата почти не се сещам за някой, който да използва маргарин.

Щом във всеки магазин маргарините са заредени по рафтовете, значи се купуват. Пенсионерите да не би да ползват масло? Ние и палмово масло си ядем, в какво ли не го слагат.
Fancy

Мнениеот renetka » 13 Юли 2016, 09:49

medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.

Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..
renetka

Мнениеот roksana » 13 Юли 2016, 10:00

renetka написа:
medframar написа:Палмовото масло се среща най-вече като добавка към мазни храни. Използват го за производство на снаксове, често го виждам като съставка на гърба на опаковките.

Нали с него ни залъгвали и във фалшивото саламурено сирене..

Всичките продукти, които са "имитация" на млечни, го имат. И в сладките, които продават в магазините, го има, навсякъде.
roksana

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти