Купувате ли козметика от интернет и как различавате фалшивата?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Купувате ли козметика от интернет и как различавате фалшивата?

Мнениеот pavleta » 22 Юли 2016, 13:34

Когато купувам козметика, следя дали има тези номера, които слагат на опаковките или отвътре на кутиите. Така се ориентирам дали е фалшива или не. Ако самата опаковка ми изглежда съмнителна, също не купувам.
pavleta

Мнениеот renetka » 28 Юли 2016, 11:37

Е как успяваш да ги видиш тези неща по интернет? Това може само в магазин да огледаш?
renetka

Мнениеот lini_leni » 28 Юли 2016, 16:14

Аз затова не купувам от интернет козметика, предпочитам да си го видя и разгледам хубаво. По интернет гледаш някаква снимка, а знае ли човек, после може да пристигне нещо съвсем друго.
lini_leni

Мнениеот Elica » 02 Авг 2016, 11:20

Бих си взела, ако е парфюм, червило, спирала на утвърдена марка от официален сайт или дистрибутор. Не забравяйте, че много от вас си поръчват от ейвън козметика, било от електронния им каталог или от каталога, така или иначе не виждаш продукта. ;)
Аватар
Elica

Мнениеот black » 08 Авг 2016, 16:50

Elica написа:Бих си взела, ако е парфюм, червило, спирала на утвърдена марка от официален сайт или дистрибутор. Не забравяйте, че много от вас си поръчват от ейвън козметика, било от електронния им каталог или от каталога, така или иначе не виждаш продукта. ;)

Моята жена често ми е поръчвала козметика от Орифлейм или Ейвън и нямам забележки. Такива фирми си държат едно реноме, не са прекупвачи и рядко може да има изненади с качеството.
black

Мнениеот Mon_ton » 09 Авг 2016, 14:04

black написа:
Elica написа:Бих си взела, ако е парфюм, червило, спирала на утвърдена марка от официален сайт или дистрибутор. Не забравяйте, че много от вас си поръчват от ейвън козметика, било от електронния им каталог или от каталога, така или иначе не виждаш продукта. ;)

Моята жена често ми е поръчвала козметика от Орифлейм или Ейвън и нямам забележки. Такива фирми си държат едно реноме, не са прекупвачи и рядко може да има изненади с качеството.

Да ти кажа, доста често може да се изненадаш с качество. Аз лично от ейвън изобщо не съм доволна, изключителни боклуци предлагат. Не бих си взела нищо от тях.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот pravilno » 10 Авг 2016, 10:08

Ако цената е прекалено ниска, а парфюмът е марков, винаги се съмнявам дали не е менте.
pravilno

Мнениеот Elica » 10 Авг 2016, 10:26

Не виждам нищо лошо да се поръча, ако е марка, която е известна и съм доволна бих си взела. Доста от сайтовете са сериозни и реномирани. :) Дори има сайтове на магазини, като ДМ и лили ;) А то е напълно възможно да се куип и фалшива козметика от магазин.
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 26 Авг 2016, 14:04

Аз не знам обаче, ако търсиш натурална козметика, то със сигурност по интернет можеш да намериш голямо разнообразие. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот viking » 26 Авг 2016, 16:36

Pipilota написа:Аз не знам обаче, ако търсиш натурална козметика, то със сигурност по интернет можеш да намериш голямо разнообразие. :)

И аз имам чувството, че по интернет е по-вероятно да откриеш всякаква натурална козметика, каквато търсиш. В магазините се ограничават само с един-два вида, защото повече не се търсят. А по интернет чужди сайтове, родни зареждат и поръчваш от пиле мляко.
viking

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим