juli34 написа:Здравейте какво е най-ефикасно за третиране на белези?
Зависи от причината и вида на белега!
juli34 написа:Здравейте какво е най-ефикасно за третиране на белези?
martta написа:Здравейте Д-р Виолина Тодева,
Искам да попитам какво би ми помогнало за премахване на белези от подкожни косъмчета.
Мога да Ви изпратя и снимки ако трябва. От 2 месеца ползвам Vanish pfb+ chromabright - това е рол-он серум за премахване на врастнали косми и белези. За подкожните косъмчета има ефект, но за белезите почти няма.
Благодаря Ви предварително.
scream_mj написа:Здравейте Д-р Тодева,
Искам да Ви попитам мога ли да започна да мия и мокря въобще раната си, на която са махнати конците преди 9 дни и коричките паднаха сами на 8-я ден (вчера) и дали мога да започна да мажа белега си контрактубекс вече, видимо е зарснала, но кожата е по розова?
Прилагам и снимка на белега:
Dr Violina Todeva написа:scream_mj написа:Здравейте Д-р Тодева,
Искам да Ви попитам мога ли да започна да мия и мокря въобще раната си, на която са махнати конците преди 9 дни и коричките паднаха сами на 8-я ден (вчера) и дали мога да започна да мажа белега си контрактубекс вече, видимо е зарснала, но кожата е по розова?
Прилагам и снимка на белега:
Здравейте!
Какъв беше проблемът? По-добре използвайте скарекс!
С уважение,
д-р Тодева
слънцето93 написа:Здравейте,моят въпрос е дермаролерите за стрии имат ли найстина резултат или и това е мит като всичко друго изписано за стриите?Благодаря Ви предварително...Говоря за пресни стрии от бременност!
AmeliaTeneva написа:Здравейте.Тази седмица изкарах варицела заедно с дъщеря ми.Пъпките вече се засрупиха и вече започват да се белят. Искам да попитам с какво и кога да започна да ги мажа за да не ни останат белези. Аз съм на 31 години, а дъщеря ми е на 5. Насоча съм се към контратубекс, но не знам дали е подходящ. Благодаря предварително.
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта