Майчинството според заплатата за две години назад

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Майчинството според заплатата за две години назад

Мнениеот Lollipop » 20 Мар 2015, 10:55

Malina написа:А да не говорим и колко майки лъжат системата, записват се фиктивно в университети, за да вземат по 2000-3000лв. от там. ;) Да не се правим, че и ние сме светици. :)

:lol: :lol: :lol: Да, имам приятелка, която направи точно така, записа се в университета и не е стъпвала там нито веднъж, прибра си парите и толкова..
Аватар
Lollipop

Мнениеот kalinka-kuku » 24 Мар 2015, 14:50

Мен ме устройва това с 2-те години назад, все пак е масова практика да се краде държавата, преди като беше за по 6м. масово майките се осигуряваха след като разберат, че са бременни на 1000лв. и вземаха супер майчинство.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Malina » 12 Авг 2016, 15:14

Lollipop написа:
Malina написа:А да не говорим и колко майки лъжат системата, записват се фиктивно в университети, за да вземат по 2000-3000лв. от там. ;) Да не се правим, че и ние сме светици. :)

:lol: :lol: :lol: Да, имам приятелка, която направи точно така, записа се в университета и не е стъпвала там нито веднъж, прибра си парите и толкова..

Не е единствена твоята приятелка, но сега сякаш позатегнаха нещата и веч ене може туко така да се записват и да раждат. Май има някакъв срок и тогава вече се изплащат парите.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Rali_hr » 12 Авг 2016, 16:32

Добре, че сега се иска по-голям период, майките, които в момента ще раждат да ме извиняват, но е много грозно да се правят злоупотреби. Едно е малко да си помогнеш, друго е от 200 лева да скочиш на 1000 само заради майчинството и излъгването на системата.
Аватар
Rali_hr

Предишна

Назад към Бременност, раждане и майчинство