Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Мечтаем с брaт ми да се оженим

Мнениеот plamito » 11 Апр 2016, 12:30

Никога не съм мислила, че брат ми ще стане травестит. От малък той си играеше с куклите и много рядко с другите играчки. Баща ни все му се кареше. Брат ми разбирьше, че това не е редно, но му доставяше удоволствие. Порастнахме и спряхме да играе с играчки. Когато влязох в стаята му, за да го помоля да ми обясни задачите по математика го видях по прашки. Стана ми неудобно и излязох. Той набързо обу анцунг и ме извика в стаята му. Обясни ми всичко. Разбрахме се той да ми обяснява по математика а аз да му давам различни дрехи от моят гардероб. Никога не съм мислила, че ще ми хареса да гледам момче травестит, но почнах да търся снимки на такива момчета в интернет. Почнаха да ми харесват. Исках да видя брат ми отново по прашки, но той не се показваше. Момчетата все ги е срам от това да не ги помислят за обратни или травестити. Реших да му покажа новото ми секси бельо. Казах му, че искам да ми каже дали му харесва новото ми бельо. Той се съгласи. Съблякох се пред него и останах само по бельо. Хареса му много и даже получи ерекция. След това той си свали анцунга. Целунах го и той ме целуна и правихме секс. Само двамата знаем за нашата връзка, коята се заформи преди 5 месеца. Мечтаeм с брат ми, да се оженим, но незнаем, как да кажем за връзката ни на родителите и приятелите ми.
plamito

Re: Мечтаем с брaт ми да се оженим

Мнениеот Lollipop » 11 Апр 2016, 12:35

Ще припадна... :jumpeveryone:
Аватар
Lollipop

Re: Мечтаем с брaт ми да се оженим

Мнениеот Kaya » 11 Апр 2016, 14:54

Тези спам теми! Как ще искаш да се жениш за брат си, осъзнайте се докато е време, помислете си за бъдещето, туко виж се окаже, че може и да ви дойде някой ден акъла в главите!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Мястото на модерният - срамен пиърсинг

Мнениеот borkova » 06 Юли 2016, 13:48

bojo_kolev написа:Да, това е първото, което трябва да прецениш - дали си струва, особено за токова чувствитено място, а не ми се мисли как си е вършил мъжките задължения :?

На тези чувствителни места как издържат да си слагат пиърсинг не мога да си обясня :shock: ! А и при вършенето на мъжките задължения не опъва ли? Не бих си и помислила да сложа такова нещо!
borkova

Защо се кара само на мен, когато искам да съм по сутиен и прашки?

Мнениеот miss » 06 Авг 2016, 11:39

Жега е. Немога да понасям горещото. Нямаме и климатик. Реших да се разкарвам по прашки и сутиен и майка ми се скара, че това е неприлично за една жена. И брат ми носи прашки. Тай се разкарва само по прашки, но на него не се кара. Защо се кара само на мен, когато искам да съм по сутиен и прашки?
miss

Re: Защо се кара само на мен, когато искам да съм по сутиен и прашки?

Мнениеот iwoni » 08 Авг 2016, 13:52

Така ни е набито в главите - по-осъдителна е женската голота, отколкото мъжката. Пък може и много да сте й дошли на жената двамата да се разкарвате по прашки :mrgreen: .
iwoni

Как да изгоня съседи травестити? Живея в пълен ад!

Мнениеот отчаяна » 25 Авг 2016, 14:10

В безизходица съм и не зная към кого вече да се обърна! Историята ми е следната. Собственичка съм на апартамент в София, но живея в него от 5 месеца. Ако знаех къде съм се натресла, просто нямаше да стъпя там! Срещу моето жилище апартаментът се даваше под наем и от 3 месеца вече има наематели. Всичко беше нормално първите една-две седмици, но след това се започна. Оказа се, че наемателите са травестити, които живеят и приемат клиентите си там. Не мога да ви опиша на какви сцени ставаме свидетели! Върволицата от лъскави коли и мераклии е постоянна, скандали, побоища, отрязани уши за неплащащите, кървища! Направо ме е страх да се прибирам вкъщи. Оплаквали сме се в полицията, викали сме ги, поне всеки от другите живущи във входа се е изредил по няколко пъти да им звъни, но идват, оглеждат, говорят с въпросните наематели, пишат констативни протоколи и до там! До общината сме ходили, но ни обясняват, че нищо не могат да направят, нямат правомощия! Вече не знам към кого да се обърна и какво да направя! Не съм вярвала, че мога да попадна в такъв ужас? Дайте съвет, какво може да се направи, как да постъпя, за да се измъкна от това положение?
отчаяна

Re: Как да изгоня съседи травестити? Живея в пълен ад!

Мнениеот Snejna » 25 Авг 2016, 14:15

Говорете със собственика да си изгони наемателите, да каже, че децата му се връщат инцидентно от Хасково да си живеят в тоя апартамента и да си търси нормално семейство. :) Или продавай и бягай.
Аватар
Snejna

Мнениеот Mauritius » 25 Авг 2016, 14:40

Ехе, не мога да повярвам на очите си! Чак не ми се вярва, че това е възможно! Заради едни наематели цял вход да пропищи! Нали има ткъв вариант, ако повече от половината живущи в един блок решат, че дадени хора от блока ги застрашават и имат основателна причина, могат да ги принудят да напуснат жилището. Защо не го използвате това нещо? Само не знам дали това важи за наематели, но би трябвало.
Mauritius

Мнениеот Kremiliya » 25 Авг 2016, 15:26

Ужасна история, сигурно живеете постоянно в стрес, а дали играят деца пред блока ви изобщо няма да питам! :shock: По-добре да говорите с адвокат, който да ви посъветва правово как да постъпите! А и разбира се, говорете със собственика, с него свързали ли сте се?
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси