Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Leonora » 17 Авг 2016, 12:01

Точно така мисля и аз. Винаги имам едно на ум с басейните лятото. Колкото и да се внимава, колкото и да е хубаво мястото, в тези интензивни периоди с много хора, по-добре да си проверяваме здравето профилактично.
Аватар
Leonora

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот sofi_black » 25 Авг 2016, 11:30

Дълги години ако ходиш при един лекар, като че ли по-лесно стават нещата. И за оправяне на документи, и за разрешаване на здравословен проблем. Вече се познавате и вниманието на лекаря като че ли не е като към непознат, който те претупва набързо. Историята на niya малко ме опровергава, но аз мисля, че това е по-добрия вариант :smile: .
sofi_black

Мнениеот Gorica23 » 25 Авг 2016, 15:18

Очаквам от лекарите при, които ходя преди всичко професионализъм съчетан с човещина. Начина, по който протича прегледа за мен е определящ. Винаги си личи дали лекаря проявява грижа и внимание или само отбива номера. Не е лесно да си лекар, трябва да притежаваш и интелект и много качества, затова и винаги съм заставала зад тезата, че трудът им трябва да се заплаща подобаващо.
Gorica23

Мнениеот Kremiliya » 25 Авг 2016, 15:25

Разказаха ми за лекар, който бил познат на въпросната жена, но заради вътрешния ехограф, или както там се нарича,ѝ казал "хайде сега да правим малко секс"....Дори и на позната жена пак бих казала, че е прекалено.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Gorica23 » 25 Авг 2016, 15:37

Kremiliya, точно това имам предвид, ами ако го каже на някое младо момиче, което отива за първи път на преглед, нали ще ѝ остане стрес за цял живот...
Gorica23

Мнениеот zagrijena » 26 Авг 2016, 09:55

Kremiliya написа:Разказаха ми за лекар, който бил познат на въпросната жена, но заради вътрешния ехограф, или както там се нарича,ѝ казал "хайде сега да правим малко секс"....Дори и на позната жена пак бих казала, че е прекалено.

След такива думи мога да си помисля две неща - или му се иска, или по просташки начин се опитва да отпусне атмосферата.
zagrijena

Мнениеот Lisandra » 26 Авг 2016, 14:29

Еми, аз затова предпочитам при жени-доктори да се преглеждам, да няма такива нелепи опити за "отпускане на атмосферата".
Даже коментара ме травмира, сега известно време като тръгнем да правим секс с милото ще правя асоциация, подсъсзнателно...
Иначе аз си минах на профилактичен преглед, спокойна съм, лекарката на първо четене под микроскопа не видя проблеми, сега чакам изследванията.
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 26 Авг 2016, 14:52

Пуснах си изследвания,нямаше защо да чакам септември, то ако има нещо по-добре рано да се хване. Усещах по-силно течение, но лекарката под микроскопа не видя нещо притеснително, сега чакам резултатите от лабораторията.
Lisandra

Мнениеот donni » 26 Авг 2016, 15:13

След морето и аз забелязвам малко по- силно течение, но мисля, че е нормално. Все пак смяна на климат, пясъци. Ако продължи дълго време, май и аз ще си пусна.
donni

Мнениеот tinkerbell » 29 Авг 2016, 10:25

И да има и да няма течения, по-добре профилактични изследвания през няколко месеца и да ти е мирна главата. Че леченията на такива неща, дори и по-безобидните, винаги са упорити и стресиращи.
Аватар
tinkerbell

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология