Алтернативни методи на обучение за деца до 7г.

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Алтернативни методи на обучение за деца до 7г.

Мнениеот gabinka_80 » 26 Авг 2016, 11:44

Anka написа:Бащите не мис е вярва да залитат насам натам. Предимството на такива центрове е, че родителите пускат деца без ваксини, а това няма как да се случи в държавна детска градина.

Това е начин да се "излъже" системата, и ако за това избират родителите този вид занимални, жалко за тях. :) В подобни се получават много повече грижи, повече внимание, децата се гледат индивидуално, като хора, а не като група зверове.
gabinka_80

Мнениеот Lollipop » 26 Авг 2016, 14:43

По-добре е да има внимание индивидуално, да. Но кофти е, когато има някакви по-извратени и странни разбирания.
Аватар
Lollipop

Мнениеот penelopa » 26 Авг 2016, 14:50

На мен много са ми подозрителни такива заведения и занимални, които се финансират от чужди фондации, протестантски църкви от Запада и подобни. Винаги имам чувството, че има скрити помисли и обработки.
penelopa

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Авг 2016, 17:22

penelopa написа:На мен много са ми подозрителни такива заведения и занимални, които се финансират от чужди фондации, протестантски църкви от Запада и подобни. Винаги имам чувството, че има скрити помисли и обработки.

те не се финансират май от други, а от самите родители, които водят децата си там. Само се водят на някакви методи.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот mangusta » 29 Авг 2016, 09:38

Дори и да не предлагат кой знае какви алтернативни методи на обучение, предпочитам частната градина пред държавната. Децата са по-малко и вниманието е друго. Повече се обгрижват децата.
mangusta

Мнениеот Pipilota » 30 Авг 2016, 09:59

Аз съм против такива градини, алтернативни и не знам как да ги нарека. Факта, че някой смята, че може да ми учи детето по някакви свои методи, не ми харесва. Особено като има и религиозна насоченост. Малка секта за малки деца. :mrgreen: Не благодаря. Предпочитам си класическата детска градина. И двете ми деца са ходили и не мога да кажа, че са били стресирани, тормозени, зле гледани. Научени са да се справят сами, да си водят битките с другите деца, да си отстояват мнението. Не мисля, че в подобна алтернативна градина някой ще ги остави да спорят и да си налагат мнението, а винаги ще има някой спасител наблизо.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот fairy » 30 Авг 2016, 10:36

Според мен няма значение дали градината е стандартна или частна, с алтернативни или не методи на обучение. Виждаме, че и в обикновената градина може да станат инциденти, неприятни ситуации, както и в "модерната". Важното е родителят добре да проучи заведението и да е наясно къде води и оставя детето си. За да няма после "Ама аз не знаех, че правите такива неща, че имате такива методи, че това се случва във вашата градина". Като една моя позната, която записала детето си на някаква частна градина и там събличали голички децата, за да ги каляват. И детенцето й от стрес и притеснение се разболя от диабет.
fairy

Мнениеот analizatorka » 09 Сеп 2016, 17:22

fairy написа:Според мен няма значение дали градината е стандартна или частна, с алтернативни или не методи на обучение. Виждаме, че и в обикновената градина може да станат инциденти, неприятни ситуации, както и в "модерната". Важното е родителят добре да проучи заведението и да е наясно къде води и оставя детето си. За да няма после "Ама аз не знаех, че правите такива неща, че имате такива методи, че това се случва във вашата градина". Като една моя позната, която записала детето си на някаква частна градина и там събличали голички децата, за да ги каляват. И детенцето й от стрес и притеснение се разболя от диабет.

Как да ги каляват без знанието на родителите? Тези добре ли са? Такива експерименти не се правят ей така. Родителите трябва да знаят, децата да са предразположени и запознати. Какви са тези глупости?
analizatorka

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети