irka написа:Любопитно ми е дали имаш познати травестити и дали те по някакъв начин са те провокирали на тия мисли или просто искаш да пробваш да видиш какво е?
pinkdriday написа:Приятелките ми смениха по няколко гаджета, а аз така и не намерих гадже. Не съм грозна. Определям се, като средно красива. Момчетата ме свалят, но никое от тях не ме превлича. Бих казала, че съм различна. Превличат ме травестити и с други момчета не бих имала връзка. Споделих това на приятелка. Прие го положително, но каза, че ще е трудно да срещна такова момче, защото ще го е срам да си признае пред момиче, че е травестит. Объркана съм тотална. Мога ли да накарам едно момче да си признае, че е травестит или да стане травестит?
pavleta написа:pinkdriday написа:Приятелките ми смениха по няколко гаджета, а аз така и не намерих гадже. Не съм грозна. Определям се, като средно красива. Момчетата ме свалят, но никое от тях не ме превлича. Бих казала, че съм различна. Превличат ме травестити и с други момчета не бих имала връзка. Споделих това на приятелка. Прие го положително, но каза, че ще е трудно да срещна такова момче, защото ще го е срам да си признае пред момиче, че е травестит. Объркана съм тотална. Мога ли да накарам едно момче да си признае, че е травестит или да стане травестит?
Въпросите, които задаваш, мисля, че и сама си си отговорила вече на тях. Не можеш да накараш някой да стане травестит или да си признае, докато той не е склонен или не пожелае. Не разбирам защо трябва да караш някого да го прави. Щом искаш да опиташ с травестит, опитай, никой не може да те спре, ако си го наумила. Не знам дали нормално момче би се съгласило толкова лесно да влезе в тази роля. А как ти изглеждат транссексуалните с брада? Оставам с убеждението, че повече се възхищаваш на трансформацията им в жени.
pinkdriday написа:irka написа:Любопитно ми е дали имаш познати травестити и дали те по някакъв начин са те провокирали на тия мисли или просто искаш да пробваш да видиш какво е?
Не познавам травестити. Почнах да се интересувам от травестити след, като в един магазин видях, красиво, младо и високо момче, което бе клекнало за да види най-долния рафт. Загледах се в прашките му и в добре епилираното му дупе. На него не му пукаше, че го гледат и след, като стана прав вървеше уверено. Той бе съвършен. Искаше ми се да ме беше поканил на кафе. От тогава почнах да се интересувам от травестити. Ровя се в интернет и се наслаждавам и любувам на техната елегантност, красота и увереност.
mangusta написа:pinkdriday написа:irka написа:Любопитно ми е дали имаш познати травестити и дали те по някакъв начин са те провокирали на тия мисли или просто искаш да пробваш да видиш какво е?
Не познавам травестити. Почнах да се интересувам от травестити след, като в един магазин видях, красиво, младо и високо момче, което бе клекнало за да види най-долния рафт. Загледах се в прашките му и в добре епилираното му дупе. На него не му пукаше, че го гледат и след, като стана прав вървеше уверено. Той бе съвършен. Искаше ми се да ме беше поканил на кафе. От тогава почнах да се интересувам от травестити. Ровя се в интернет и се наслаждавам и любувам на техната елегантност, красота и увереност.
Харесваш гримирани мъже или много поддържани мъже, защото този, който го описваш, явно е бил от втория тип. Как разбра, че е бил транссексуален?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта