Правили ли сте прочистване на кръвта и как, а какви са ползите от това?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Правили ли сте прочистване на кръвта и как, а какви са ползите от това?

Мнениеот S_Milenska » 18 Авг 2016, 09:20

klara написа:Да, ние всеки месец си я прочистваме, но може би имаме нужда и от повече :smile: . Аз лично не съм си правила специално такива процедури. Ако често се появяват пъпки по лицето или тялото, това индикация за какво е? За мръсна кръв?

И аз съм чувала така, уж. Но по-скоро е като цялостно замърсяване на лятоло, макар че в многос лучаи може да е заради предстоящ цикъл, друг вид проблеми, дори и хормонални.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот pravilno » 18 Авг 2016, 09:54

Ако се работи в по-замърсена среда, също може да се появяват много пъпки. Храната също има значение. Така кръвта ще си се прочиства, ако се храним по-здравословно или пием например чай от коприва всеки ден.
pravilno

Мнениеот Rali_hr » 30 Авг 2016, 15:07

Не винаги само здравословното хранене помага, при някои говорят, че примерно яденето само на плод или зеленчук им помага да и подобрят състоянието, други пият вода с лимон, трети използват детоксикиращи напитки като канела с мед да речем. Общо взето всеки трябва да си намери начина, но не се знае дали всичко ще подейства.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Грохот » 30 Авг 2016, 15:40

Май всеки прави някакви уж прочистващи рецепти, диети и се надява, че така е направил нещо. Аз не вярвам, че такова нещо изобщо е нужно. Няма как да си смениш кръвта или да ти стане чисто нова.
Грохот

Мнениеот Ваня Стойчева » 30 Авг 2016, 15:57

Грохот написа:Май всеки прави някакви уж прочистващи рецепти, диети и се надява, че така е направил нещо. Аз не вярвам, че такова нещо изобщо е нужно. Няма как да си смениш кръвта или да ти стане чисто нова.

Все пак може да подобриш състоянието ѝ, като включиш здравословни храни в менюто си. :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот analizatorka » 01 Сеп 2016, 13:40

Детоксикацията прочиства ли кръвта или само вътрешните органи?
analizatorka

Мнениеот Pipilota » 26 Сеп 2016, 13:14

analizatorka написа:Детоксикацията прочиства ли кръвта или само вътрешните органи?

То всичко не е ли едно и също. :) МИсля, че една детоксикация може да те рефрешне напълно и да те направи нов човек. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Rali_hr » 04 Ное 2016, 10:24

Е уж детоксикацията чисти всичко, сега дали е полезна или не, дали наистина организма има нужда от детоксикация, има различни теории по този въпрос, според някои, тялото ни само се пречиства и реално необходимост от ядене на плодове и зеленчуци за дълъг период няма, но пък други твърдят, че по този начин са подобрили здравето си. Общо взето и тук ако постоянно ядеш балансирано и правилно, надали ще имаш нужда от подобри пречиствания.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Kremiliya » 04 Ное 2016, 11:09

Интересно ми е, след като мъжете нямат цикъл как съществуват, след като само жените имат опция да си прочистват кръвта всеки месец.. :lol:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 04 Ное 2016, 11:46

Така казват, че си прочистваме кръвта, но дали наистина е ефикасно? Тогава всички жени щяхме да бъдем красиви, със светнала кожа и перфектни :lol: . Явно не е достатъчно само това.
MaLkA_sLaDoRaNa

Предишна

Назад към Домашен лекар