Какво правите храната, която не можете да оползотворите?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Какво правите храната, която не можете да оползотворите?

Мнениеот Andrey » 17 Дек 2014, 15:08

rabotnata pchela написа:Изпращам я на село за кучето или я изхвърлям, няма какво да ви лъжа. За щастие обаче се случва много рядко да хвърлям храна :)

Прави като мен - кани приятели, да ядат! Точно ще има разнообразие, ако събереш от една седмица остатъците. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Snejna » 14 Яну 2015, 14:01

Научих се да готвя така, че да не остава излишна храна, ако се случи нося на село на баба да си хапне :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Mon_ton » 10 Сеп 2015, 13:28

Ако нещо не можем да го изядем навреме, започнах да прибирам във фризера, после понякога вадим и хапваме, ако нямаме време да сготвим :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Сеп 2015, 16:25

Mon_ton написа:Ако нещо не можем да го изядем навреме, започнах да прибирам във фризера, после понякога вадим и хапваме, ако нямаме време да сготвим :)

Това е хитро обаче, и аз ще пробвам, че нещо напоследък все ми остава храна ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 11 Сеп 2015, 10:50

Mon_ton написа:Ако нещо не можем да го изядем навреме, започнах да прибирам във фризера, после понякога вадим и хапваме, ако нямаме време да сготвим :)

МОни и това е добра идея, но аз продължавам да нося на село :) баба цени тоав, което съм и сготвила, но ще се възползвам за идеята да отделям от рано и да прибирам във фризера :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Mon_ton » 11 Сеп 2015, 11:44

Snejna написа:

МОни и това е добра идея, но аз продължавам да нося на село :) баба цени тоав, което съм и сготвила, но ще се възползвам за идеята да отделям от рано и да прибирам във фризера :)

Да, спасява се положението в много случаи, а ако се събере повече просто вадя няколко неща и ги хапваме по-разнообразно. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mamina » 03 Фев 2016, 11:02

Хайде ние намираме начин - или не прекаляваме с количеството, или храним кучето, или замразяваме, но като си представя по ресторантите колко храна остава и се изхвърля,зле ми става!
mamina

Мнениеот kauda » 03 Фев 2016, 11:23

Аз готвя в много малки количества, даже се случва понякога да не ни стигне за вечеря, но обичам да съм пестелива, вместо да харча без да се усетя. :mrgreen:
И все пак ако ми остане го нося на село баба да нахрани кучето или кокошките, понеже често храната ми е от салати. гледам да ги нося преди да са се развалили, но ако ми омръзне да ги ям няма друг начин. :)
Аватар
kauda

Мнениеот analizatorka » 05 Фев 2016, 10:23

Аз съм прасенцето вкъщи, каквото не искат другите, гледам да го доям :grin:
analizatorka

Мнениеот ramimni » 19 Сеп 2016, 14:04

Хубавото на храната, която остава след парти или гости, е, че може да се дояде от членовете на семействата. Стига да не са огризки, де. Тогава колкото и да ме е яд, хвърлям.
ramimni

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети