Изчервявате ли се?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Изчервявате ли се?

Мнениеот viking » 09 Сеп 2016, 14:55

Има нещо такова, щом се притесняваш и засрамваш още, значи животът не те е направил циник.
viking

Мнениеот Lollipop » 13 Сеп 2016, 10:16

viking написа:Има нещо такова, щом се притесняваш и засрамваш още, значи животът не те е направил циник.

хехехех : Дали! а може да се изчервяваш и пак да си си чапато магаре! Аз се изчервявам много и това е ужасно, по моите критерии. :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот black » 13 Сеп 2016, 11:43

Циникът няма и да порозовее, ако пусне някаква пиперлива или да се притесни, ако някой се опита да го засрами :mrgreen: . Доста хора изгубиха способността си да се изчервяват, т.е да имат някакво чувство за срам или съвест. Не мисля, че е лошо да се изчервяваш. За този, който пуска боята, е ужасно, но другите едва ли му се подиграват за това. Може пък и аз да съм един наивник на средна възраст, мислейки така :lol: .
black

Мнениеот Kaya » 13 Сеп 2016, 12:38

Неприятно е, защото често се случва и в неподходящи ситуации, когато сме притеснени за нещо важно, което искаме да кажем и какво става. Изчервяваш се и почваш да изглеждаш несигурен. Значително по-добре е да нямаш тази способност, което дава вид на по-уверен човек. Ако мога, бих заменила изчервяването с дебелокожие. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 13 Сеп 2016, 15:13

Kaya написа:Неприятно е, защото често се случва и в неподходящи ситуации, когато сме притеснени за нещо важно, което искаме да кажем и какво става. Изчервяваш се и почваш да изглеждаш несигурен. Значително по-добре е да нямаш тази способност, което дава вид на по-уверен човек. Ако мога, бих заменила изчервяването с дебелокожие. :mrgreen:

После пък ще се чудиш къде ти е избягала невинността. :) Ама си е истина, че мъжете харесваме жени, които се изчервяват. Виж, като пламнат вечее друго. :) но по-лошо емъж, който се изчервява.... там няма ни невинност, ни нищо мило и свято. А само потен мъж.. :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот lini_leni » 14 Сеп 2016, 11:07

Мнението за изчервяващ се мъж не е много ласкаво, отколкото за изчервяваща се жена :lol: . Такъв го мислят за женчо, несериозно се гледа на такъв. Момченце.
lini_leni

Мнениеот Gold » 15 Сеп 2016, 11:04

Зависи от контекста, в който настъпва изчервяването. Веднъж има чар, друг път обратното.
Gold

Мнениеот roksana » 15 Сеп 2016, 11:32

Аз май не съм виждала мъж да се изчервява, а пък и жена скоро не съм виждала. С напредването на възрастта тази "способност" изчезва, независимо от контекста :smile: .
roksana

Мнениеот Snejna » 20 Сеп 2016, 11:25

А най-тъпото е, че това е състояние,което не зависи от теб. не можеш да си кажеш, сега няма да се изчервя. На мен ми се случва, дори и когато говоря с непознати! И от това да се правят изводи е много неприятно..
Аватар
Snejna

Мнениеот mamina » 20 Сеп 2016, 12:30

Най са сладки децата, тяхното изчервяване е толкова пленяващо! При големите го няма това усещане, поне за мен. Смеем се и се умиляваме като се срамуват дечковците, а те горките се крият в полите на майките си :smile: . Възрастните не могат да се скрият.
mamina

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси