Какво ви дразни най-много в другия пол?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво ви дразни най-много в другия пол?

Мнениеот pavleta » 25 Авг 2016, 16:42

Не всеки може да преглътне и да се наложи над себе си и да не позволява да реагира на такива дразнители :smile: . Това е висше изкуство вече.
pavleta

Мнениеот караколеват » 25 Авг 2016, 16:50

Mon_ton написа:
караколеват написа:Не ме дразнят!Просто ги приемам такива каквито са.

E, ти си много романтичен и миловиден. Не те ли дразни нещо?

Евентуално романтична и миловидна,но не,не ме дразни!
караколеват

Мнениеот Harmony » 26 Авг 2016, 09:29

караколеват написа:
Mon_ton написа:
караколеват написа:Не ме дразнят!Просто ги приемам такива каквито са.

E, ти си много романтичен и миловиден. Не те ли дразни нещо?

Евентуално романтична и миловидна,но не,не ме дразни!

Браво на теб, значи не позволяваш глупости да те изкарат от равновесие :smile: . Човекът до теб дано да го оценява и да отвръща със същото.
Аватар
Harmony

Мнениеот Anka » 26 Авг 2016, 10:21

Чак не ми се вярва, че някой не се дразни на някой друг, ама случва се, явно. :mrgreen:
Аватар
Anka

Мнениеот Snejna » 30 Авг 2016, 13:25

Мен ме дразни това, че много се променя държанието на мъжете, след като станат двойка :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот ramimni » 30 Авг 2016, 14:06

Snejna написа:Мен ме дразни това, че много се променя държанието на мъжете, след като станат двойка :mrgreen:

Защо да се променя, аз не съм забелязала подобно нещо. Или поне на мен не ми се е случвало. Който какъвто си е, така се държи. В първите две-три срещи може да се прави на по-интересен и да се опитва да сваля звезди, но такива още в началото ги режа.
ramimni

Мнениеот Rali_hr » 30 Авг 2016, 14:33

Snejna написа:Мен ме дразни това, че много се променя държанието на мъжете, след като станат двойка :mrgreen:

Особено пък акосложати пръстена или се нарекат вече семейство и се почва... ама ти хвърли боклука, ама ти готвиш по-добре, ама ти ми прибери чорапите.. Лелеее, изчезва напълно секси младежа, с който сме имали връзка, онзи, готовия да бъде част от всичко у дома, готов да помага. :) Дига краката и вика "жена искам салата, бира, картофи и секс" :front: :front: :front:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Грохот » 30 Авг 2016, 15:35

Със секси младежа не си живяла в началото и затова не знаеш какъв е бил :smile: . Може и 10 години да сте двойка, но не живеете ли заедно пак не можете да кажете, че се познавате. Аз се дразня от бавното приготвяне на дамата. Преди чакам на уреченото място и час, а сега ми се изчаква чакалото, като гледам колко процедури са и процедурки :mrgreen: .
Грохот

Мнениеот miron » 19 Сеп 2016, 14:00

Мрънкането си дразни да, подкрепям по-напред казаното. :) Дразня се също, че много често жените говорят излишно с приятелките си и лична информация се изнася извън къщи!
miron

Мнениеот analizatorka » 20 Сеп 2016, 14:09

miron написа:Мрънкането си дразни да, подкрепям по-напред казаното. :) Дразня се също, че много често жените говорят излишно с приятелките си и лична информация се изнася извън къщи!

Това и за мъжете се отнася :smile: , не само за жените. Стане скандал и нараненият, незавидимо дали мъжът или жената, задължително ще се оплаче на някой приятел/приятелка. Няма как да не споделиш, когато ти тежи нещо. Но поне да не е на всеки, който срещаш :lol: .
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси