Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
28 Сеп 2016, 14:52
На бебетата им се слага само морска вода в нослетата, така че всичко останало е за по-големи

.
28 Сеп 2016, 15:23
penelopa написа:На бебетата им се слага само морска вода в нослетата, така че всичко останало е за по-големи

.
Да бе, да. :) не е така, има си капки и за бебета които са си по-лечебни, то ако е със сериозна хрема и цялото море да му излееш в носа все тая... пък и кво значи по-големи? на 3 годишно капките на майка му да сложиш..
29 Сеп 2016, 08:48
Локумът написа:penelopa написа:На бебетата им се слага само морска вода в нослетата, така че всичко останало е за по-големи

.
Да бе, да. :) не е така, има си капки и за бебета които са си по-лечебни, то ако е със сериозна хрема и цялото море да му излееш в носа все тая... пък и кво значи по-големи? на 3 годишно капките на майка му да сложиш..
Ами да, капките виброцил на 1-годишно може да се слагат, както и на възрастните

.
10 Ное 2016, 14:39
Сега вкъщи ни подпукаха едни вируси, две седмици не мога да се отърва от хремата. С капките закрепвах положението, но не ми помогнаха много.
25 Ное 2016, 12:20
Правя си разтвор солена вода и малко чай от мента. Идеално ме отпушва.
25 Ное 2016, 13:06
И аз съм на принципа хубави капки за нос от аптеката, често вземам даже за очи. А за постоянно ползване и аз правя солен разтвор и си капя по 10-15 пъти на ден.Защото иначе с капките за нос от аптеката, няма как да се получи така, че да сеизлкуваш с тях с 3 впръсквания на ден, тоя нос иска постоянно прочистване.
25 Ное 2016, 13:33
Клеева тинктура и физиологичен разтвор. 5 капки тинктура на 10 мл. разтвор. С това може и през половин час да си слагате в носа, а за капките , предпочитам капки за нос муконазал.
25 Ное 2016, 14:43
Аз съм ползвала само от аптеката, от бабината аптека нищо не съм правила и не знам какво действа оттам.
12 Яну 2017, 14:54
Ние сме на Олинт, вършат работа и са по-удобни с впръскването.
16 Яну 2017, 16:11
Зависи от възрастта, подходящи за малки и големи е виброцила, изписва се от съвсем малка възраст на децата.