beautymaniac написа:Аз ползвам Липикар Ксеранд на Ла Рош Позе постоянно, не само през зимата. Кожата на ръцете ми е много суха, а през зимата се напуква. И аз имам студова алергия и направо е нещо ужасно през зимата...Доволна от този крем и го препоръчвам.
ema_stef написа:beautymaniac написа:Аз ползвам Липикар Ксеранд на Ла Рош Позе постоянно, не само през зимата. Кожата на ръцете ми е много суха, а през зимата се напуква. И аз имам студова алергия и направо е нещо ужасно през зимата...Доволна от този крем и го препоръчвам.
Чувала съм добри отзиви за тази марка Ла Рош Позе, френска е нали някой друг крем не само за ръце ами да речем за лице или очи да си ползвала, който да ми препоръчаш.
beautymaniac написа:ema_stef написа:beautymaniac написа:Аз ползвам Липикар Ксеранд на Ла Рош Позе постоянно, не само през зимата. Кожата на ръцете ми е много суха, а през зимата се напуква. И аз имам студова алергия и направо е нещо ужасно през зимата...Доволна от този крем и го препоръчвам.
Чувала съм добри отзиви за тази марка Ла Рош Позе, френска е нали някой друг крем не само за ръце ами да речем за лице или очи да си ползвала, който да ми препоръчаш.
Да, марката е френска и аз наистина съм впечатлена от продуктите им. Бих ти препоръчала този техен крем за очи Hydraphase Intense Eyes. Прави чудеса с околоочната зона
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта