Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Поздравче с най-новата японска музикална сензация!

Мнениеот julianne » 17 Окт 2016, 12:01

Не се сдържах да ви поздравя с най-новата японска музикална сензация - Pen Pineapple Аpple Pen на Piko - Taro! Не ме обвинявайте, че имам скромен принос към разпространението на този шедьовър, но колкото и да съм отчаяна, толкова съм и нездраво любопитна докъде може да стигнат хората в своето "развитие". Честно, не мога да си отговоря защо милиони по света превръщат в най-гледаната и най-слушаната една откровена простотия. Вие имате ли отговор на подобен въпрос? Всички съзнават /поне в това се надявам/, че тази песен няма никакви музикални, естетически и всякакви други достойнства и въпреки това става хит и добива такава известност, че се чуди човек вече на коя планета живее! Ако се чувствате поздравени, моля, заповядайте! Ако не, поне си кажете какво ви е на душата заради такива творения на човешкия ум :mrgreen: !
julianne

Re: Поздравче с най-новата японска музикална сензация!

Мнениеот Pipilota » 17 Окт 2016, 12:40

Песента за мен е много забавна, нещо като новия Гангдам стайл, абсолютна глупост, но с едно предимство, че е много музикално звучене и забавно. Хората обичат забавни неща, не всичко трябва да емного значимо, да има нужда от големи анализи и подобни, какво е искал да каже автора. Понякога на човек му се иска нещо смешно и безсмислено, което да го разтовари, аз това виждам в тази песен и мен ме кефи изключително много. Има вече толкова много ралзични забавни кавъри, така че поздрав от мен и има още какво да видим от Пайнепълпен :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Nightmare » 17 Окт 2016, 13:28

Не мисля, че и самият автор е убеден, че е направил нещо велико. Имам чувството, че подобни песни са скрита подигравка и намигване именно към това поведение на хората - да превръщат в сензация откровени бози.
Nightmare

Мнениеот Kaya » 17 Окт 2016, 14:47

Откровена глупост, внасяща малко смях, за мен е само това. Не е нещо, което бих си слушала с удоволствие или за да ме зареди с положителни емоции, но не бих се и радвала,а ко стане такъв хит, че да се пуска по училища и градини, както стана с другия азиатски хит преди години.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 17 Окт 2016, 15:40

Песента си е номер едно просто. Има метал версия, тя вече е велика. С тоя клип толкова добри неща се появиха в последствие, така че лошо няма, тамън си е!
Аватар
silver933

Мнениеот bojo_kolev » 17 Окт 2016, 15:49

За пет минути да ти разведри скучния следобед, за това става. То само като видиш изпълнителя и само той ти е достатъчен. Какво да се прави, простотията и глупостта винаги са вървежни и предизвикват интерес. Не се учудвам, че толкова хора го гледат и споделят клипа.
bojo_kolev

Мнениеот S_Milenska » 17 Окт 2016, 16:22

Не виждам нищо лошо, след като не провокира нищо. Подобни изпълнения дори са забавни, виж неща като Джорджано е вече нещо извратено.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот irka » 18 Окт 2016, 11:17

Това последното е само подтвърждение на това, че най-идиотските неща се споделят и събират безброй харесвания. Все едно всички изпитват голям кеф, когато някой се е изложил или направил нещо неприемливо по нечии стандарти.
irka

Мнениеот Snejna » 18 Окт 2016, 14:38

Поредната глупост, която е лишена от всякакъв смисъл, само това мога да кажа за новото парче, което е такъв голям хит, явно. :roll:
Аватар
Snejna

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот rose_92 » 16 Ное 2016, 15:13

svetlozara написа:Повече се убеждавам, че жените са отмъстителни и злобни и нямат желание да бъдат истински приятелки, а винаги търсят начин да те използват, а когато не им е угодно те изоставят.

Напълно съм съгласна с теб. С теб са докато имат някаква полза от това, след това изобщо не се сещат, че съществуваш. Ето сега една от моите "приятелки" ще се жени и естествено пише, търси ме и единственото, което се коментира, е сватбата й. Не се интересува от това какво се случва около мен, нищо не ме пита. Сигурна съм, че като мине сватбата, няма изобщо да се сети за мен. Живеем близо една до друга и не се виждаме с месеци, тя винаги е много заета..Е това приятелство ли е??? За мен не съществува истинско приятелство между жени или поне аз никога не съм имала такова и не вярвам в него. Всички са използвачки и лицемерки.
rose_92

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси