Ще празнувате ли Хелоуин?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Защо заимствахме Хелоуин, но не и Денят на благодарността?

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Ное 2015, 12:12

Денят на Благодарността е много интересен празник и изключително мил, на мен ми харесва, това е началото на Коледа, така да се каже. Имам доста познати, които празнуват, разбира се те не са българи де. :mrgreen: Събирам се с тях понякога, има нещо много специално в това време, хубаво е!
Аватар
Monika_Spasova

Re: Защо мразим толкова Хелоуин?

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Ное 2015, 12:23

Много вярно, тук сме изпълнени с омраза и озобление, може би това се дължи на факта, че сме много нещастни, а главно нещастието сами си го правим. :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот draga.mihova » 24 Ное 2015, 12:37

Andrey написа:Достатъчно причини имаме да спорим, че да взаимстваме още един празник. Те хората се изпоотрепаха да се сърдят, че хората имат съпричастност към Франция за случилото се преди дни, а вие говорите за още празници. :lol:

Не измествай темата, ако искаш такава за съпричастността или фалшивата такава - направи я!
draga.mihova

Мнениеот qwerryyy » 24 Ное 2015, 13:44

хаха :) Драга извади секирата. :chopwood:
Ааааа по темата

Чудя се, дали не объркваме малко в България Денят на Благодарността и Коледа? Все по-често гледам и слушам хората как казват, че за Коледа са яли пуйка.., но мисля че е точно сбъркана представа.. :chickencatch:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Локумът » 24 Ное 2015, 14:47

Мне, те и по Коледа ядат пуйка, но е тъпо де. :)
Аватар
Локумът

Мнениеот luchia@marco » 24 Ное 2015, 15:01

Monika_Spasova написа:Много вярно, тук сме изпълнени с омраза и озобление, може би това се дължи на факта, че сме много нещастни, а главно нещастието сами си го правим. :roll:

Така е, на всичкото отгоре, след това се чудим кого да обвиним за него
luchia@marco

Мнениеот Jully » 06 Яну 2016, 17:38

Наистина се влагат твърде много емоции в тези празници, които уж не ни интересуват ;)
Аватар
Jully

Мнениеот Kremiliya » 07 Яну 2016, 16:35

Jully написа:Наистина се влагат твърде много емоции в тези празници, които уж не ни интересуват ;)

което е многоо странно, но определено се дразним
Аватар
Kremiliya

Мнениеот niya_mazova » 19 Окт 2016, 11:48

Мисля, че децата повече се блазнят от събирането на безплатните лакомства, отколкото от преобличането в костюмите. Поне при по-големите е така. По-малките умират от кеф заради костюмите :smile: .
niya_mazova

Мнениеот asdddwww » 19 Окт 2016, 11:55

niya_mazova написа:Мисля, че децата повече се блазнят от събирането на безплатните лакомства, отколкото от преобличането в костюмите. Поне при по-големите е така. По-малките умират от кеф заради костюмите :smile: .

Костюмите са много готино нещо! Аз съм голям фен на костюмите, различно и необичайно, да се превърнеш в маймуна и това да ти отива. :mrgreen: ЕЙ сега пак наближава Хелоуин и е готино..
Аватар
asdddwww

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси