Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата ви?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата ви?

Мнениеот MollyDolly » 05 Дек 2013, 13:13

Все по–странни неща можеш да чуеш от децата на нашето ново време! Не зная дали се отнася до преинформираността или нещо друго, но в повечето случаи историите им звучат съвсем истински и неподправени или обременени от телевизия, например.

Сещам се за подобен случай, преди години моя учителка ми беше разказала за внучето си, което казва, че е умряло в самолет и е имало каска, също така никога повече не иска да се качва на самолет или да получава такива играчки! Стряскащо, а?

Детето ми е все още малко и не може да говори, но как можеш да реагираш на подобно изказване от запетайка, която трудно свързва думите си в изречение!

Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата си? Интересна история, която е далеч от нашата реалност или пък нещо, което звучи като сън?
MollyDolly

Re: Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата

Мнениеот lussy » 05 Дек 2013, 13:21

До сега сме нямали подобни страшни истории. Обаче, преди няколко дни става в леглото, малко преди да я събудя и ми казва: "Мамо, говорих с Бог!" направо тръпки ме побиха и я питах, как изглежда, тогава, а тя отговори: "Ами като светлина, бе!"... просто съм безмълвна.... :|
lussy

Re: Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата

Мнениеот penny » 06 Дек 2013, 12:47

lussy написа:До сега сме нямали подобни страшни истории. Обаче, преди няколко дни става в леглото, малко преди да я събудя и ми казва: "Мамо, говорих с Бог!" направо тръпки ме побиха и я питах, как изглежда, тогава, а тя отговори: "Ами като светлина, бе!"... просто съм безмълвна.... :|

Олеле, ще кажеш, че това не са деца, а извънземени! Какво се случва с това поколение?
penny

Re: Кои са най-стряскащите неща, които сте чували от децата ви?

Мнениеот S_Milenska » 02 Дек 2014, 13:42

хаха, имаше нещо много страшно, което ми беше казало моето дете обаче съм го забравила как точно беше формулирано, но нещо от типа, че скоро ще отивам на небето :shock: :shock: :shock:
Детето ми е свикнало с идеята за смъртта, защото моята баба почина, а той се виждаше често с нея, както и двете ни кученца, които бяха доста възрастни, с други думи приема нормално, че има живот и след това смърт. А той в желанието си да докаже, че ще ме обича зверски силно винаги ме изпрати на оня свят :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Дек 2014, 15:15

За щастие не съм чувала нищо плашещо от детето си, освен, че ще ми носи цветя на гроба, когато умра! :shock:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 30 Дек 2014, 16:13

rabotnata pchela написа:За щастие не съм чувала нищо плашещо от детето си, освен, че ще ми носи цветя на гроба, когато умра! :shock:

Това е колкото мило, толкова и плашещо :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Bambaa » 31 Окт 2016, 16:04

Не съм ставала свидетел на подобни странни случки или да ми разказват, но една приятелка беше доста се стреснала, когато един ден детето й я питало какъв е този чичко в хола им, при условие, че са сами в цялата къща. Така че не знам какво да си мисля.
Аватар
Bambaa

Назад към Възпитание, грижа и съвети